İller

30 Ağustos 2020 Pazar

Konforlu tasarımıyla satışta


Logitech, büyük elli kullanıcılar için tasarlanmış, kıvrımlı şekle ve gecikmesiz bağlantıya sahip Logitech M190/191 Tam Boyutlu Kablosuz Mouse’u duyurdu. Uygun fiyatlı ve hassas bir imleç kontrolüne sahip mouse, doğru satır kaydırma özelliği sunuyor. Yeni M190/191, 10 metre mesafeye kadar güçlü, istikrarlı kablosuz bağlantı özelliği ile neredeyse hiç gecikme veya kesinti olmadan güvenle çalışabilmeyi destekliyor. Tam boyutlu, iki elle kullanıma uygun tasarıma sahip M190/191, hem sağ hem de sol el kullananlar için uzun saatler boyunca rahatça çalışmayı sağlıyor.

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Birol Sülük, "Logitech M190/191 Mouse, Logitech'in üstün kalitesini uygun fiyata sunan, kablosuz teknolojiyi ve konforu bir arada yaşatmayı hedefleyen özel bir ürün. Farklı renk seçeneklerine sahip M190/191, Logitech olarak bizim kullanıcılarımıza en çok buluşmayı amaçladığımız gözde ürünlerden biri olduğunu söyleyebilirim." dedi.

M190/191 Tam Boyutlu Kablosuz Mouse’un kıvrımlı yüzeyi parmakları uygun şekilde desteklerken, avuç içi desteği ile işte veya evde gün boyu rahatlık sağlıyor. 18 ay pil ömrü sunan mouse, kullanımda olmadığında otomatik olarak güç tasarrufu moduna geçiyor.

Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder