İller

12 Şubat 2021 Cuma

Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı Makina ekipman parkurunu genişletiyor.


KONYA (AA) - Konya ilinin Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Ziraat Odası Başkanlığının çiftçilere hizmet edebilmek için kurum adına satın aldığı traktöründe kullandığı ekipmanları destek ve hibelerle artırmaya devam ediyor.  

Bozkır Ziraat Odası son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Bozkır Belediye Başkanlığı ve Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı arasında gerçekleştirilen protokolle çiftçilere hizmet verebilmek için hibe edilen Balya makinası hibesini Bozkır Ziraat Odası son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığından teslim aldı.  

Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından hibesi gerçekleştirilen Balya Makinası Bozkır Sarıoğlan Mahallesinde bölge muhtarlarının ve çiftçilerinde katılımı gerçekleştirilen etkinlikte maske ve mesafe kurallarına uygun olarak teslim edildi.  

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafında Ziraat Odasına yapılan hibe ekipmanla ilgili konuşma gerçekleştiren Oda Başkanı Ali Öztürk "Odamızda göreve geldiğimiz günden itibaren çiftçilerimize hizmet edebilmeyi şiar edindik.  
Yönetim kurulumuzla beraber aldığımız kararlar doğrultusunda çiftçilerimizin tarımsal arazilerinin her türlü faaliyetinde kullanmak için satın aldığımız traktörümüz için Kop üzerinden aldığımız Slaj Makinesi ve Taş Kırma Makinası ile 2020 yılında çiftçilerimizin tarım arazilerinde hizmet verdik.  

Buğün Konya Büyükşehir Beledyemizden aldığımız Balya makinasıyla 2021 Üretim sezonunda çiftçilerimize hizmet vereceğiz. İlçemiz çiftçilerine desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediyemize, Bozkır Belediyemize, Bozkır İlçe Tarım Müdürlüğümüze ve KOP yetkilerine çiftçileriniz adına teşekkür ederim" dedi.  

Bozkır Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen protokol programı sonrasında Sarıoğlan mahallesinde gerçekleştirilen ekipman teslimine Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daiere Başkanı Mustafa Yazlık, Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Durmuş, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk ve çok sayıda çiftçiler katıldı.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder