İller

4 Şubat 2021 Perşembe

Konya Millet Vekili Halil Etyemez Bozkır’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


KONYA (AA) - Konya Milletvekili Halil Etyemez,Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Lokman Özturhan, Bozkır'da Ak Parti Bozkır İlçe Teşkilatı ziyaretinden sonra Bozkır Belediye ve ilçede faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşları ziyaret etti.  

Belediye Başkanı Sadettin Saygı ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven ile birlikte gerçekleşen toplantıda Bozkırda yapılan ve yapılacak olan yatırımlar konuşuldu.

Milletvekili Etmeyez "Hemşerilerimizin refahı için Bozkır Belediyemiz tarafından son 5 yılda parklardan peyzaj yapımına, yürüyüş yollarından stabilize yollara her alanda 23 milyonun üzerinde yatırım yapıldı.Başkan Saygı göreve başladıktan sonra yapmış olduğu peyzaj çalışmaları, yeşil alan sayısını artıran çalışmaları ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla Bozkır'ı çok farklı bir görünüm kazandırmış kendisine teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde aldığı önlemlerle de dikkat çeken Bozkır Belediyemizi kutluyorum "dedi.

Bozkır Belediyesi'nde gerçekleşen ziyaret sonrasında Vekil Etyemez ve beraberindeki heyet, Bozkır Kaymakamım Muhammed Akın'ı ziyaret ederek ilçenin huzur ve güvenliği için yapılan çalışmalar ve yatırımlar konuşuldu. Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü,İlçe Orman İşletme Şefliği,BİMDER Kuran Kursu ve Özel Zerafet Bakım merkezi gibi kurum ve kuruluşlar ziyaret edildi.

Milletvekili Etmeyez "Tarım alanında ilçemize 2020 yılında üreticilerimize 3 milyon 432 bin 548 TL bitkisel üretim,4 milyon 468 bin 666 TL hayvancılık olmak üzere toplam 7 milyon 901 bin 224 TL destek ödemesi yapıldığı belirten Etyemez bu konuda özveri ile çalışan Üreticilerimizin ürünlerinin kalitesini artırmaya ve Pazar bulma konusunda üreticilerimize desteklerini her daim gösteren Bozkır Kaymakamlığımıza, Bozkır Belediyemize, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze ayrıyeten teşekkür ediyorum "dedi.

İlçemize ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Halil Etyemez ve İl Başkan Yardımcısı Lokman Özturhan'a teşekkür eden Belediye Başkanı Sadettin Saygı şu ifadelere yer verdi "Bozkırımız da tarım ve hayvancılıktan istihdama,peyzaj ve çevre düzenlemesinden toplum refahını artıracak her projemizde hemşehrilerimizin her zaman yanındayız.Bozkır'mızı daha ileriye taşımak için yatırım ve projelerimiz devam ediyor.İstihdama yönelik somut adımlar atacağız inşallah önümüzdeki aylarda bu projelerinin hayata geçmesinde öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlarımıza,Milletvekillerimize,Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum.Bozkır için birlikte çalıştığımız kaymakamlığımıza,ilçe teşilatımıza,kurum müdürlerimize ve personelime de teşekkür ediyorum "dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder