İller

4 Şubat 2021 Perşembe

Milletvekili Etyemez: Kirli Eller Hedefine Asla Ulaşamayacak


Bozkır ve Güneysınır ilçelerinde teşkilat programlarına katılan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylara değinen Milletvekili Etyemez, "Boğaziçi Üniversitesi üzerinden kirli senaryolar sahneye konulmak isteniyor. Ülkemizin ilerlemesini istemeyen şer odakları, rektör atamasını bahane ederek yeni bir Gezi provası başlatmak istiyor. Ortaya çıkan bu durum vandalizmdir. Kirli eller, şer odakları hedefine asla ulaşamayacak." dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Bozkır ve Güneysınır ilçelerinde teşkilat programlarına katıldı. AK Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Milletvekili Halil Etyemez, teşkilat ve üye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Milletvekili Etyemez, daha sonra ilçe teşkilatlarıyla birlikte belediye başkanları ile ilçelerdeki kurum ve kuruluşların yöneticileriyle görüştü.

Yaptığı görüşmeler sırasında açıklamalarda bulunan Halil Etyemez, Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olayların üzerinde durdu. Türkiye'nin yükselmesini istemeyen şer odaklarının Boğaziçi Üniversitesi üzerinden kirli bir senaryoyu sahneye koymak istediğini belirten Etyemez, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektör atamasının bahane edilerek yeni bir Gezi provası başlatılmak istendiğini söyledi.

ORTAYA ÇIKAN DURUM VANDALİZMDİR  

Milletin sağduyusu sayesinde şer odaklarının amaçlarına ulaşamayacağını vurgulayan Milletvekili Halil Etyemez, "Son dönemdeki darbe tehditlerinden sonra Gezi olaylarında olduğu gibi yeni bir provokasyon için düğmeye basılması manidardır. Eylemlerin fitili Boğaziçi Üniversitesi'nden ateşlemek istenmektedir. Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör olarak atanması tamamen kanun ve mevzuatlara uygun olarak yapılmıştır. Bulu'nun atanmasını bahane eden marjinal sol grupların yaptıkları kabul edilemez. Ortaya çıkan bu durum vandalizmdir. Bu kirli eller asla hedefine ulaşamayacak. Ülkemize kast etmeye kalkışan içerideki ve dışarıdaki tüm şer odaklarına karşı tarafımız bellidir. Milletimiz, ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunları çok gördü ve hepsini birer birer bozdu. Birlik ve beraberlik içinde, şer odaklarının Boğaziçi Üniversitesi üzerinden sahneye koymak istediği kirli oyunu da bozacağız." dedi.

VESAYET ODAKLARINA TAVİZ VERMEYECEĞİZ

2013 yılındaki Gezi olaylarında şer odaklarının Türkiye'de kaos oluşturulmak istenen bir kalkışmanın fitilini ateşlediğini hatırlatan Etyemez, "Gezi olaylarında kamu binaları, mobese kameraları, parti binaları ve işyerleri tahrip edildi. Belediye otobüsleri, özel araçlar, polis araçları ve  ambulanslar ise kullanılamaz hale getirildi. Gezi olaylarında, kendilerinin ifadesi ile mesele ağaç değildi.  Hedef devletimizdi, milletimizdi. Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olayların da hedefinde ülkemiz, devletimiz ve milletimiz vardır. Ülkemizin ve milletimizin yükselişinin engellenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizi ve çocuklarımızın geleceğini tehdit eden, değerlerimize saldıran, bizleri vesayet odaklarının esareti altına almaya çalışanlara karşı taviz vermeden mücadele etmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde vesayet odakları ile mücadelemiz, istiklalimiz ve istikbalimiz için devam edecektir." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder