İller

4 Ağustos 2022 Perşembe

Kaymakam Dalmış Koltuğunda boş oturmuyor!


Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, Bozkır Kaymakamlığına atandığı tarihten bu yana ilçeye bağlı kırsalda bulunan dış mahallelerde yoğun ziyaret ve incelemelerini hiç bırakmıyor. Kaymakam Dalmış, gittiği mahallelerde halkla buluşurken, mahalleler hakkında da bilgi ve incelemelerine devam ediyor. Kırsalda bulunan mahallelere önem veren Kaymakam Dalmış, Üçpınar mahallesinde de kapsamlı bir ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, ilçeye bağlı dış mahallelerimizdeki ziyaretlerine aralıksız devam ettiği görülmektedir. Kırsal mahallelerdeki yaptığı incelemelerin ardından mahalle muhtarlarından da gerekli bilgileri aldığı belirtiliyor.
Kaymakam Dalmış geçtiğimiz hafta ilçemize bağlı Üçpınar Mahallesinde de bir dizi ziyaret ve incelemeler gerçekleştirirken, Mahalle halkıyla buluştuğu ve halkla bilgi alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.
İlçemiz Kaymakamı Fatmagül Dalmış'ın beraberinde İlçe Tarım Müdürü Halil Durmuş bulunurken, Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında, Üçpınar Mahallesi'nde kurulan Mobil Hayvan Barınağı'nı ziyaret ettiler. Müdür Durmuş, barınak hakkında Kaymakam'a detaylı açıklamalarda bulunurken, hayvan barınak sahibi Gülnihal Bülüç'ten de bilgiler alan Kaymakam Fatmagül Dalmış, hayvan barınağında yaptığı incelemelerden sonra Bülüç'e bereketli kazançlar diledi.
Üçpınar mahallesindeki hayvan barınağını inceleyen ve bilgiler alan Kaymakam Dalmış, bu ziyaretinin ardından yine beraberinde bulunan İlçe Jandarma komutanı Batuhan Duran, İlçe Tarım Müdürü Halil Durmuş ve Vakıf Müdürü Hasan Adıgüzel ile birlikte mahalle Muhtarından da mahalle hakkında gerekli bilgileri alan Kaymakam Dalmış, mahalle meydanında bulunan kahvehaneler ile çay bahçesinde bulunan vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinledikten sonra tarihi Kurşunlu Camii'ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. Üçpınar Mahallesinde bulunan tarihi Kurşunlu Camisindeki ziyaretinde bulunan Kaymakam Dalmış, burada da Camii hakkında Camii imamı ile mahalle Muhtarı Hüseyin Özkaya'dan bilgiler aldı.
Daha sonra Kaymakam Fatmagül Dalmış, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran ve kurum amirleri ile Üçpınar Jandarma Karakolu'nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında kurum ve personel hakkında bilgiler aldıktan sonra, karakol binasında incelemelerde bulunarak Üçpınar Mahallesinden ayrıldı.

(Haber: Yunus Yılmaz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder