İller

18 Ağustos 2020 Salı

Fujifilm Dünya Fotoğrafçılık Günü’nü kutluyor


Bu farkındalıkla fotoğraf tutkunların vazgeçilmezi Fujifilm, 19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü’nü Instax ürünlerinde yüzde 30, Fujifilm’in dijital baskı uygulaması Fujibas'ta yüzde 40 indirimle kutluyor.

 

İnsanoğlu binlerce yıldır kendini farklı bakış açılarıyla ifade etmenin, dolayısıyla da geleceğe iz bırakmanın yollarını aradı. Yazmak, çizmek, görüntülemek bunlardan bir kaçı. Gördüklerini yansıtmak, bir anıyı ölümsüzleştirmek isteyenler ise fotoğraf sanatına yöneldi. Geçmişten günümüze uzanan bu tutku için Fujifilm, 19 Ağustos Dünya Fotoğrafçılık Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. Bu güne özel yalnızca Fujifilm satış noktalarında geçerli olan Instax ürünlerinde yüzde 30, Fujifilm’in dijital baskı uygulaması Fujibas'ta ise yüzde 40 indirim avantajı fotoğraf severleri bekliyor.

 

 

Instax'ın renkli dünyasının amiral gemisi olan Instax Mini 11, diğer serilere nazaran otomatik pozlama ayarıyla farklılaşıyor. Objektifte yer alan ışık sensörü, ışığı otomatik algılayarak müdahaleye gerek duyulmaksızın çekim modunu kendisi belirliyor.Fujifilm’in şık dizayn ve basit kullanımıyla dikkat çeken bu modeli, fotoğraf tutkunlarının anında çektikleri fotoğraflarına ulaşmasını sağlıyor. Instax Mini 11’de sunulan selfie modu özçekim ve yakın çekimler için de kolaylık sağlıyor. Selfie modu kamera açıldıktan sonra lensin ön tarafa doğru çekilmesiyle kolayca aktif oluyor. Şık görünümünü desteklemek için deklanşör aksesuarlarıyla birlikte Instax Mini 11; Blush Pink, Sky Blue, Charcoal Gray, Ice White ve Lilac Purple olarak pastel tonlarda satışa sunuluyor.

 

Ayrıca Instax Mini LiPlay iseçektiğiniz ve/veya akıllı telefonunuzda bulunan fotoğraflarınızı altı farklı filtre ve 30 farklı çerçeveyle daha keyifli hale getirerek anında karta basılı olarak alabilmenize olanak sağlıyor. Instax serisinin en küçük ve hafif modeli olan Instax Mini LiPlay, fotoğraflara ses de veriyor! Tasarımınında bulunan mikrofon sayesinde 12 saniyelik ses kaydı almanıza fırsat sağlayan Instax Mini LiPlay, böylece sadece anı görüntülemekle kalmıyor fotoğraf tutkunlarının farklı bir deneyim yaşamalarına da olanak sağlıyor.

Fujibas telefonunuz ya da bilgisayarınızdan, Instagram, Facebook gibi sosyal medya mecralarından seçtiğiniz fotoğrafları, yüksek kalitedeki orijinal Fujifilm fotoğraf kağıtlarına istenilen ebat ve adette basarak adresinize kadar teslim ediyor. Fujibas’ta klasik, kare ve retro baskının yanı sıra Fujibas magnet, Shacolla, Gap Frame, Fujiblok, Fujibox, Fujibook gibi farklı seçenekler de sunuluyor.


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder