İller

12 Kasım 2020 Perşembe

Başkan Güven Müjdeyi verdi Nöroloji Uzmanı Bozkır’da göreve başlıyor.


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesi Bozkır Devlet Hastanesinde boş olan tüm kadrolar yapılan sağlık atamalarıylla doluyor.  

Bozkır'a son olarak ataması yapılan ve Bozkır'da göreve başladıktan sonra poliklinik hizmeti vermeye başlayacak olan Nöroloji Uzmanın atama müjdesini Ak Parti Bozkır ilçe Başkanı Kadir Güven verdi.  

Ak Parti Bozkır İlçe başkanı Kadir Güven yaptığı açıklamada "Kıymetli hemşehrilerim. Bildiğiniz üzere İlçemiz için hizmet noktasında önceliğimiz Sağlık Eğitim ve İstihdam konularıdır. İlçemizdeki bu konulardaki sorunlarımızın çözüm noktasında değerli büyüğümüz büyük destekçimiz hemşehrimiz Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'ın katkıları ile bir bir aşmaya devam ediyoruz.

Bugün itibari ile Hastanemize hemşehrimiz Nöroloji Uzm. Ali Söylemez atanmıştır.15 gün içerisinde görevine başlayacaktır.

İlçemize hayırlı olsun ve ilçemize katkılarından dolayı Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'ya, Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'a İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr Mehmet Koç'a şükranlarımızı sunarız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder