İller

11 Kasım 2020 Çarşamba

Yeni jenerasyon akıllı saatlerde dikkat çeken uygulamalar


Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, tercihi akıllı saatten yana olanlar için teknolojiyi ve estetiği buluşturuyor. Emporio Armani, Michael Kors, Diesel, Fossil markalarının akıllı saat koleksiyonlarında en şık kıyafetlerle birlikte kullanılabilecek, farklı tarzlara hitap eden birçok model yer alıyor. GEN 5 olarak tanımlanan 5. jenerasyon akıllı saatler ile artık telefon görüşmeleri de yapılabiliyor, Google Asistan ve sesli uyarılar kullanılabiliyor. Wear OS by Google ile çalışan akıllı saatlerin tümü iPhone ve Android telefonlarla uyumlu…

 

Emporio Armani, Michael Kors, Diesel, Fossil markalarının akıllı saatlerinin özellikleri bunlarla sınırlı değil. Bütün modellerin nabız ölçer, aktivite takibi, mesafe takibi için dahili GPS, uyku takibi, kalori hesaplama, yüzme esnasında su geçirmezlik, Google Pay ™ ile kasada hızlı ödeme yapabilme özelliği bulunuyor. Emporio Armani, Michael Kors, Diesel, Fossil markalarının akıllı saatlerinde içinde bulunduğumuz dönemde çok büyük önem taşıyan hijyene ilişkin bir uygulama da mevcut. Uygulama her üç saatte bir kullanıcıya elini yıkaması gerektiğini hatırlatıyor.

 

Fossil Connected’ın The Carlyle HR koleksiyonunda yer alan dokunmatik akıllı saat modelleri, şık olduğu kadar işlevsel… Modellerin tümü hoparlör işlevselliğine, artırılmış depolama kapasitesine ve pil ömrünü birkaç gün daha uzatmak için üç akıllı pil moduna sahip… Fossil Connected dokunmatik akıllı saatler, füme çelik bilezik, siyah silikon ve kahverengi deri kayışlı seçenekleriyle farkı zevklere hitap ediyor.

 

Emporio Armani Connected’ın Matteo koleksiyonunda yer alan dokunmatik akıllı saatler şıklığıyla olduğu kadar bir akıllı saatte ihtiyaç duyulan tüm özellikleri de bünyesinde barındırıyor. GEN 5 serisine dahil olan Emporio Armani Connected dokunmatik akıllı saatleri genişletilmiş pil modu sayesinde birkaç gün şarj etmeden kullanılabiliyor. Matteo serisindeki siyah çelik model estetik ve iddialı duruşuyla göz alıyor. Matteo serisindeki modelin aynı teknolojik özelliklere sahip silikon kayışlı, sarı, mavi, siyah ve gri kasa renklerine sahip dört farklı seçeneği daha bulunuyor.

 

Diesel Connected’ın Axial koleksiyonunda yer alan dokunmatik akıllı saatler ise derinlik hissi veren özel kadranıyla göz alıyor. Dinamik tasarımıyla olduğu kadar üstün özellikleriyle de dikkat çeken Diesel Connected akıllı saatler 8 GB dahili hafızaya sahip. Saatlerin siyah çelik bilezik, siyah deri, vida detaylı siyah deri ve jean desenli tekstil kayış seçenekleri bulunuyor.

 

Michael Kors Connected’ın Bradshaw ve Lexington koleksiyonlarındaki dokunmatik saatler, hem zekaları hem de şıklıklarıyla kadınların kalbini çalıyor. Rose gold ve gold renk seçenekleri bulunan Bradshaw, yalın tasarımıyla abartıdan uzak bir şıklık vadediyor. Lexington ise çarpıcı tasarımıyla iddiasını ortaya koyuyor. Lexington’ın gold, çelik ve rose gold-çelik renk alternatifleri mevcut.


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder