İller

30 Aralık 2020 Çarşamba

Bozkır Devlet Hastanesine 2 Uzman Tabip ve 1 Tabip Ataması Yapıldı.


96. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurası Takvimi, T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilmişti. 96. Dönem DHY Kurasında kura sonuçları belli oldu.

Gerçekleştirilen kura sonucu Bozkır Devlet Hastanesine Genel Cerrahi Uzmanı olarak Op. Dr. Onur Coşkun, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı olarak Uzm. Dr. Hatice Eyiol ve Tabip olarak Dr. Elif Esen yerleşmiştir.

Bozkır devlet Hastanesine ataması yapılan tabip ve uzman tabiplerin önümüzdeki günlerde görevlerine başlamaları beklenmektedir.

Yeni atanan ve yakın zamanda görevlerine başlayacak olan bu branşların dışında Bozkır Devlet Hastanesinde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, KBB Uzmanı, Nöroloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Poliklinik hizmeti vermektedir. Ayrıca bir diyetisyen ve diş polikliniğinde görevli diş tabipleri de Bozkır Devlet hastanesinde hastalara poliklinik hizmeti sunmaktadırlar.

Yapılan atamaların Bozkır halkımıza, Bozkır Devlet hastanemize ve yeni ataması yapılan tabip ve uzman tabiplerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder