İller

10 Aralık 2020 Perşembe

İki Doğu İki Batı Derneği üyeleri TV Ekranlarında


İki Doğu İki Batı Derneği üyeleri TV Ekranlarında Biz Bize Dünya Programı İlgiyle Takip Edildi

Konya'da okuyan uluslararası öğrencilerin konuk olarak ülkelerini tanıtacağı Biz Bize Dünya programı bu hafta Kanal 42 ekranlarında seyirciyle buluştu. İki haftada bir salı günleri saat 18.00'de Kanal 42'de izleyicilerin istifadesine sunulacak programın her bölümünde farklı bir ülkenin tanıtılacağı bilgisi verildi.

4 bin 500'ün üzerinde uluslararası öğrencinin bulunduğu Konya'da üniversite okuyan öğrencilerin konuk olacağı Biz Bize Dünya isimli Programın sunuculuğunu İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Avcu ile Abdullah Baykal yapıyor.

Programın bu haftaki konuğu Sudanlı Adam Basher oldu. Adam Basher ülkesinin kültürünü izleyicilerle paylaştı. TV programı aracılığıyla ülkesini tanıtma fırsatı bulduğu için memnuniyet duyduğunu belirten Adem Basher: "İki Doğu İki Batı derneğinin sloganı 'biz bir milletiz', birbirimizi tanıdıkça bunu daha iyi anlayacağız. Bu imkânı sağlayan Kanal 42'ye ve İki Doğu İki Batı Derneği üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Biz Bize Dünya Programı Danışmanı Fatih Cihat Büyükmatür:

"Sunucularımız 'İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır' inancıyla ekran karşısındalar; konuklarımız tüm içtenliğiyle kardeşlik adına ülkelerini ve kültürlerini tanıtacaklar; hem bizler hem de seyircilerimiz keyifli vakit geçirirken çok şey öğreneceğiz. Bu haftaki konuğumuz Sudanlı Adam Basher'in Karabağ için yazdığı şiiri dinlediğimde kardeşliğin manasını bir kez daha hissettim." İfadesini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder