İller

21 Aralık 2020 Pazartesi

Konya Büyükşehir Belediyespor Fair Play Ödülü Aldı


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından "Sportif Fair Play Davranış" dalında Şeref Diploması'na layık görülen Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı'nı tebrik etti. Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, Konya'da 8 ilden 250 sporcunun katıldığı judo kampında misafir takımların sporcularını evlerinde misafir etmiş; evlerinden getirdikleri yemekleri kamptaki sporcu arkadaşlarına ikram etmişti.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Judo Takımı, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından verilen Türkiye Fair Play Ödülleri kapsamında "Sportif Fair Play Davranış" dalında Şeref Diploması'na layık görüldü.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 38'incisi verilen Türkiye Fair Play Ödülleri'nin kazananları arasında Konya Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı'nın da bulunmasından Konya adına büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, gençleri tebrik etti.

Belediye olarak toplam 11 amatör branşta gençleri yetiştirmek için gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Altay, "Fair Play gibi şehrimizin maneviyatına ve duruşuna yakışan bir ödülün kazanılmasından dolayı gençlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Judo takımımızın 8 ilden 250 sporcunun Konya'da katıldığı judo çalışma kampında misafir takımların sporcularını evlerinde misafir etmesi; evlerinden getirdikleri yemekleri kamptaki sporcu arkadaşlarına ikram etmeleri sevginin ve kardeşliğin şehri olan Konya'mıza çok yakışan bir davranış olmuştur. Takımımızın bu davranışı 'Sporun barış, sevgi ve kardeşlik getirdiği' düşüncesinin en güzel örneğini teşkil etmiştir. Konya'nın misafirperverliğini bir kez daha Türkiye'ye duyuran sporcu kardeşlerimizin Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Fair Play ödülüne layık görülmesi Konya'mız için gurur vesilesi olmuştur. Ödüle layık görülen bütün judocu kardeşlerimizi, ailelerini, hocalarımızı ve yönetici arkadaşlarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder