İller

30 Aralık 2020 Çarşamba

KTÜN Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik’ten KTÜNSEM’e Ziyaret


Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, KTÜN Sürekli Eğitim Merkezi'ne ziyarette bulundu. KTÜNSEM Müdürü Prof. Dr. Mahmut Kuş'la görüşen Rektör Özçelik, merkez bünyesinde yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Konya Teknik Üniversitesinin deneyimli kadrosu, bilgi ve birikimi ile öğrencilere, kamu kurum ve kuruluşlarına, özel sektöre ihtiyaç duydukları eğitimleri sağlamak amacıyla faaliyetlerini yürüten KTÜNSEM, bu amaçla sürekli gelişim ve yaşam boyu öğrenme prensibiyle çeşitli alanlarda eğitimlerine devam ediyor.

Merkezi ziyaret ederek verilen ve verilecek olan eğitimler hakkında Merkez Müdürü Prof. Dr. Mahmut Kuş'tan bilgi alan Rektör Prof. Dr. Babür Özçelik, "Sürekli Eğitim Merkezleri, kamuya hizmet etmenin önemli bir ayağını oluşturmaktadır. Sürekli eğitim merkezleri sosyal ve teknik alanlarda farklı farklı eğitimlerin verildiği yerlerdir. Konya Teknik Üniversitesi olarak merkezimiz faaliyetlerine ve eğitimlerine aktif olarak başlamıştır. Merkezimiz bünyesinde her yaşta ve her sektörden insana talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyduğu eğitimleri verebilmekteyiz.  Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim şeklinde faaliyetlerini sürdüren merkezimiz, inanıyoruz ki ilerleyen süreçte yüz yüze bir şekilde pek çok değişik sektöre hitap edecek şekilde devam edecektir. " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder