İller

31 Aralık 2020 Perşembe

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’dan yeni yıl mesajı;


2021 YILINDA SAĞLIKLI VE YATIRIMLARLA DOLU BİR YIL DİLİYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yeni yıl mesajında, 2021 yılının salgının etkisini kaybettiği ve yatırımlarla dolu bir yıl olmasını diledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yeni yıl mesajı yayınladı. 2020 yılında salgına rağmen hizmetlerin devam ettiğini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mesajında; "2020 yılı pandemiye rağmen beklentileri nispeten karşıladığımız bir yıl oldu. Mart ayından itibaren ülkemizi etkileyen pandemi nedeniyle bazı projelerimiz gecikmeli olarak gerçekleştirdik. 'Tam istediğimiz gibi bir yıl oldu mu?' diye soracak olursak hemşehrilerimizle kucaklaşamadığımız bir yılı beklentileri karşılamış olarak sayamıyorum ancak yatırımlar açısından beklentilerimizi karşılayabildiğimizi düşünüyorum. İnşallah 2021 yılının hem yatırımların zirve yaptığı hem de hemşehrilerimizle kucaklaştığımız bir yıl olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

2020 yılında yapılan ve 2021 yılında yapılması planlanan yatırımlar hakkında da açıklama yapan Başkan Pekyatırmacı; "2020 yılında ilçemize değer katacak projelere imza atmaya devam ettik. Pandeminin gölgesinde Sancak Bisiklet ve Kaykay Parkı'nın yanı sıra 9 mahalle parkı, Yazır ve Buhara mahallelerimizin sosyal tesisleri, Özalkent, Kosova Mahallelerimizde kapalı Pazar yerleri açılışlarını yaptık. Açılışlarını yaptığımız bu projelerimizin yanı sıra Türkiye'de örneği bulunmayan Sporcu Yetiştirme Merkezi, 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi, 4 okulumuza kapalı spor salonu gibi eğitim ve spor alanında çalışmalara katkı sağlayacak projeleri geliştirdik. Pandemi ile mücadele noktasında hem Selçuklu Vefa Destek ekiplerimize destek sağlarken, sosyal yardımlarla da yine hemşehrilerimizin yanında olduk. İnşallah 2021 yılında da yine ilçemize değer katacak projelere imza atmayı hedefliyoruz. Projelerimizin temelini atarak ilk adımlarımızı atacağız ve mahallelerimizde sosyal tesislerimizin sayılarını artırmayı planlıyoruz. Tabi bunların yanı sıra kişi başına 14 metrekare olan yeşil alanı yeni parklarımızla, ormanlık alanlarımızı geliştirerek artırmayı geleceğe daha yeşil ve daha güzel Selçuklu bırakmayı istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının hayırlara vesile olmasını, pandeminin sona erdiği hemşehrilerimizle kucaklaştığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder