İller

29 Ocak 2021 Cuma

117 Amatör Spor Kulübümüze 795 Bin Tl Nakdi Yardım Yapıldı


Gençlik ve Spor Bakanlığımız amatör spor faaliyetlerinin teşvik edilmesi ve desteklenmesi amacıyla Konya Amatör Spor Kulüplerine maddi destekte bulundu.

Nakdi Yardım Programı kapsamında amatör spor kulüplerine destek olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacıyla ilimizde yardım almaya hak kazanan 117 spor kulübüne 795.000 TL'lik nakdi yardım çeki düzenlenen törenle Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor ve Kongre Merkezinde verildi.

Pandemi sebebiyle spor kulüplerinin katılımının sınırlı tutulduğu törene, AK Parti Konya Milletvekilimiz Sayın Selman Özboyacı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve Amatör Spor Kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Düzenlenen tören, kulüp temsilcilerine nakdi yardım çeklerinin takdim edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Program sonunda Spor ve Kongre Merkezimizde Boks, Güreş, Voleybol, Badminton, Judo, Taekwondo branşlarında antrenmanlarına devam eden sporcularımızın antrenmanlarını izleyen Milletvekilimiz Sayın Selman Özboyacı sporcularımızın görüş, öneri ve taleplerini tek tek dinleyerek sporcularımızla sohbet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder