İller

29 Ocak 2021 Cuma

Accor ve Faena Grubu globalde güçlerini birleştirdi


Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Otel Grubu, lüks yaşam tarzı ve konaklama endüstrisinde dünyanın en etkili markalarından biri olan Faena ile global düzeyde güçlerini birleştirdi. Faena Group'tan Alan Faena ve Len Blavatnik, Accor Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Sébastien Bazin ile birlikte Faena markasını dünya çapında genişletmeye odaklanan global stratejik ortaklıklarını başlattıklarını duyurdular.

 

Benzersiz bir marka portföyüne ve 110 ülkede 5.000'den fazla tesise sahip dünya lideri bir konaklama grubu olan Accor, Faena markasını stratejik destinasyonlara taşımak için dünya çapında bir ortaklık gerçekleştirecek. Alan Faena, seçilen küresel destinasyonlarda Faena Bölgelerini geliştirerek yeni bir çığır açmak için Accor ile ortaklaşa çalışacak. Accor, yeni girişimleri doğrultusunda Faena’nın kişisel ve özgün yaklaşımına güç katarak, ileri seviye otelcilik hizmetlerini daha üstün bir seviyeye taşıyacak. Girişimin ilk uluslararası destinasyonu Dubai olacak.

 

Accor Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sébastien Bazin“Alan, Len ve tüm Faena grubu ile çalışarak uzun ve ödüllendirici bir gelecek bekliyoruz” diyerek, girişimleri hakkında şunları ekledi: “Accor olarak deneyime dayalı bir konukseverlik platformu inşa ediyor ve bunu yaparken, girişimcilerin, yaratıcıların ve vizyonerlerin getirdiği enerji ve fikirlere büyük değer veriyoruz. Alan Faena, dönüştürücü konseptleriyle lüks yaşam tarzı sektöründe açık bir liderdir. Faena Bölgeleri, bulundukları şehirlerin çekim merkezlerini değiştirerek topluluklarında gerçek bir fark yaratıyor. Bu girişimimiz üzerinde çalıştığımız hizmet modelimizde Faena ekibiyle birlikte onların vizyonuna ve global genişleme hedeflerine ulaşmalarına hizmet edecektir.”


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder