İller

28 Ocak 2021 Perşembe

StoneAge World için yeni yıl güncellemesi yeni etkinlikler sunuyor


Netmarble tarih öncesi pet toplama mobil MMORPG oyunu StoneAge World’e yüksek seviyeli oyuncuların deneyimlemesi için ilk GvG (Klana karşı Klan) içeriği olan Tribe Battle (Kabile Savaşı), ilk 2021 güncellemesi adı altında duyurdu. Güncellemenin bir parçası olarak, 2-4 Yıldızlı Duford Ailesi petlerinden oluşan yepyeni bir aile artık Suburb Cookie Village’deki Seviye 45 ve üzeri oyuncular tarafından alınabilecek.

Bugünün güncellemesi, nitelikli oyuncuların deneyimleyebilmesi adına StoneAge World’ün yeni Kabile Savaşı modunun ilk sezonunu da tanıtıyor. Şubat ayında ilk sezon başladığında oyuncular, daha üst sıralarda yer alan lig tipi yarışmalara katılacak ve belirli kademelere ulaşan oyunculara çeşitli ödüller verilecek. 

StoneAge World’e gelen diğer yeni içerikler:

  • Yeni Petler – Duford, Langford, Ashford, Benford, Ronford, Draford, Moriford’un bulunduğu 2-4 Yıldızlı Duford Ailesi petleri artık Seviye 45 ve üzeri oyuncular için Suburb Cookie Village’deki toplanmaya hazır.

 

  • Kabile Savaşı Boom-up Bilet Etkinliği, Kabile Savaşına katılan oyuncuları teşvik etmek için 19 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında düzenleniyor. Oyuncular etkinlik biletleri kazanıp Mecha Pet Core Component ve Rastgele 4 Yıldız Pet Kostümü dahil olmak üzere çeşitli ödüllere karşılık bu biletleri takas edebilirler.

 

Günlük Paket, Ancient Beast King de dahil olmak üzere bazı bulunan hataların yanı sıra daha iyi bir oyuncu deneyimi için geliştirildi.

StoneAge World pet toplama ve rol yapma oyunu (RYO) mekaniklerini kusursuzca birleştirerek eğlenceli bir tarih öncesi topluluk hikayesiyle harmanlayarak güzel ve cesur bir MMO tecrübesi oluşturdu. Tectonika topraklarına maceraya çıkan oyuncular toprakları korumak için petleri toplayan, evcilleştiren ve eğiten güçlü savaşçı “Trainer” rolünü üstlenecekler. Dinazorlar, tüylü mamutlar, domuzlar, kurtlar ve daha fazlasıyla beraber yaklaşan Makine Uygarlığının bilinmeyen düşmanlarına karşı Tectonika’yı korumak ve tarih öncesi topluluğun eşsiz olaylarını keşfetmekle çok meşgul olacaklar.

StoneAge World şimdi İngilizce, Korece, Çince (basitleştirilmiş / geleneksel), Japonca ve Tayca dilleriyle App Store ve Google Play ile indirilebilir. StoneAge World ile daha fazla bilgi resmi web sitesi ve oyunun resmi Facebook sayfasından ulaşılabilir.

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder