İller

3 Şubat 2021 Çarşamba

Bimder İdlib’e ev değil Mahalle kurmak için yardım topluyor.


KONYA (AA)  - Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği, Suriye'nin İdlib şehrinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut yapmak istiyor.  

İlçe genelinde ve yurdun her tarafında iyilik kampanyaları olduğunu ve birer ikişer evler yapılmasının planlandığını belirten Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Mehmet Görür, biz bir farklılık yaparak 20 hane yapmayı alt hedef koyduk ve ilçemizin isminin yapılacak hanelerle bir Bozkır mahallesi olarak hatıra kalmasını istiyoruz dedi.  

Başkan Görür yaptığı konuşmasında "Kıymetli Dostlar Rabbimize şükürler olsun Bimder Derneğimiz Kurulduğu günden beri Bozkır İlçemize hizmet etmeyi bir şiar edinmiştir. Dostlarımızdan iki Kardeşimiz Cumartesi-pazar gününü İdlib'de zaman geçirdiler.

Oradaki sıkıntıları gözleriyle görüp Dernek Yönetimimize anlattılar. Bizde Dernek Yönetimi olarak siz Kıymetli Dostlarımızın destekleriyle Küçükte olsa orada bir Bozkır mahallemizi kurabilmek için 20 Ev için Bismillah dedik. Rabbim utandırmasın inşallah" şeklinde devam etti.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder