İller

19 Şubat 2021 Cuma

Bozkır SYDV ihtiyaç sahibi öğrencilerin YKS harç ücretini karşılayacak.

Bozkır Kaymakamlığı yaptığı duyuruda, 
Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilerin harç ücretinin karşılanacağını duyurdu. 

Bozkır Kaymakamlığından yapılan duyuruda " * 27 Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan öğrencilerimiz için başvurular 04.02.2021 - 02.03.2021 tarihlerinde arasında yapılacaktır. 

Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi(AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olarak 3 oturumda gerçekleştirilen YKS de sınavın her oturumu için 90 TL olmak üzere toplam da 270 TL sınav ücreti ödenmesi gerekmektedir.

* Belirtilen tarihlerde başvuru yapamayan adayların 17-18 Mart 2021 tarihleri arasında geç başvuru günlerinde yapacakları sınav ücretleri %50 fazla olarak her oturum için 135 TL olacağından ötürü mağduriyet yaşanmaması için belirtilen tarihlerde başvuruların yapılması gerekmektedir.

* Sınav başvuru ücretlerini ödeyemeyecek olan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin sınav ücretlerinin Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanabilmesi için belirtilen başvuru tarihleri arasında vakfımıza müracaat
edilmesi gerekmektedir" denildi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder