İller

7 Şubat 2021 Pazar

Gökyüzünden Çanakkale köprüsü


Asya Havacılık, ayağınızı yerden kesiyor

 

 

 

 

 

Time Bulding (PIC) alanında hizmet veren ve 2019 yılında kurulan Asya ASC Havacılık, uçakları ile kısa sürede yüzde 100 memnuniyet ve fiyat garantisiyle hizmet veriyor.

Filosunda bulunan Tecnam p2002jf, Cessna 150m, Cessna 150j uçaklarıya PIC kavramını farklı noktalara taşıyan firma, uçmayı sevenlerin ailelerinin ve arkadaşlarının da havalanmasına olanak sağlayarak, uçuşların zevkli ve verimli geçmesini amaçlıyor.

 

 

Şirketin faaliyetlerine ilişkin yapılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

''Ülkemizde PIC bir eğitim gibi görülmektedir. Biz bu kuramı yıkarak PIC'nin bir eğitim değil, kendini geliştirme safhası olduğunu bildirmek isteriz. Sizler PIC uçarken safety pilotlarımız sizlere eşlik etmektedir. Yalnız o uçakta sorumlu pilot sizin olduğunuz bilinciyle hareket edilmektedir. Uçuşlarda sizlere safety pilotların eşlik etmesinin sebebi emniyet açısındandır ve tecrübelerini, bilgi ve birikimlerini sizlere aktarması amaçlanmıştır. Pilotaj eğitiminin bir sonraki aşaması olan IR eğitimine hazırlık/oryantasyon uygulanarak uçuşlarınızın verimliliğini arttırmakta izlediğimiz politikalardandır. Sunulan ücretsiz imkanlardan, konaklama size özel olarak tahsis edilmiş dairelerimizde buzdolabı, çamaşır makinası, tv, wifi, ütü, vb. imkanlardan ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Meydan - konaklama ulaşımınızı biz sağlıyoruz. Uçuşlarınız boyunca dilerseniz tecrübeli safety pilotlarımız sizlere eşlik etmektedir. Bilgi ve becerilerini sizlerle paylaşmaktadırlar. IR pratik yaptırarak sizleri bir sonraki safhaya hazırlanmanıza yardımcı olmaktadır.''


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder