İller

19 Şubat 2021 Cuma

Online satranç turnuvası sonuçlandı


Çocuklar turnuvada buluştu 

Bornova Belediyesi, Coronavirüs (Covıd-19) salgını nedeniyle evde bulunan çocukları düşünerek online satranç turnuvası düzenledi. Türkiye genelinden yarışmacıların katılım gösterdiği turnuvada dereceye girenlere katılım belgesi ve madalya verilirken, satranç takımı da hediye edildi. Etkinliğe İzmir’den katılan 2 öğrenciye ise madalyalarını Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer verdi. 

7-18 yaş arası katılımcıların yarışa bildiği turnuva Yeşeren Okulları işbirliği ile yapıldı. 6 kategoride gerçekleşen turnuvaya İzmir, İstanbul, Mersin, Muğla, Aydın gibi birçok ilden 246 katılım oldu. Kategorilerde ilk üçe giren 18 kişi ödül almaya hak kazandı. 

7-8 yaş kategorisinde birinci olan Cem Aslan Ay ve 13-14 yaş kategorisi ikincisi Mert Ceyhan’a ödüllerini Yeşeren Okulları Eğitim Koordinatörü Günay Sağlık ile birlikte veren Başkan Yardımcısı Taşer, katılım gösteren herkese teşekkür etti. Taşer, “Pandemi döneminde evde kapalı kalan çocuklarımıza moral vermek için bu etkinliği hazırladık. Turnuvamıza İzmir dışından katılarak dereceye girenlere de ödüllerini adreslerine yollayacağız”dedi. 


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder