İller

20 Şubat 2021 Cumartesi

Üst Düzey İnsan kaynakları yöneticileri bu zirvede


Pandemi süreciyle birlikte daha belirgin hale gelen karma çalışma biçimleri kuruluşların fiziki ortam ve sanal işgücü yönetiminde yeni dokunma noktalarını, dolayısıyla yönetim zorluklarını ortaya çıkardı. Bu durum, işletmeler için çalışan deneyimi sürecini yeniden kurgulamak veya güncellemeyi gerektirdi.

Çalışan Deneyimi Zirvesinde, olumlu bir çalışan deneyimi yaratmada ve yenilemede dijital dönüşümden faydalanmayı, çalışanların iş-yaşam dengesini yeniden sağlamalarına olanak tanıyarak yüksek potansiyelli çalışanları elde tutmayı ve güncellenmesi gereken çalışan yolculuğu adımları konuşulacak. Yüksekbilgili Eğitim ve Danışmanlık tarafından düzenlenen zirve, 24 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilecek. BiggLoyalty’nin sponsor olduğu organizasyon, alanında değerli insan kaynakları profesyonellerini bir araya getirecek.

Dr.Zeki Yüksekbilgili’nin MC olarak görev alacağı zirvede Birsen Çevik Akgünlü (Mey Diageo – Human Resources Director), Nisa Dizdar (ebebek – Human Resources Director), Ayla Akkaban Maşlak (IKEA – CHRO / Deputy General Manager), Neslihan Özpala Kaya (ING – HR Business Partnership Director), Aylin Yazgan İyicik (Koçtaş – Human Resources Director), Derya Şendil  (Biggloyalty – General Manager), Murat Yüksel (Ebay / Gittigidiyor - Çalışan Deneyimi Direktörü), Seray Kerimak (Turkcell - HR Center of Excellence Director), Gözdehan Çaycı (İzocam - Human Resources Director) konuşmacı olarak çalışan deneyimi konusundaki bilgilerini ve uygulamalarını paylaşacaklar.


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder