İller

5 Mart 2021 Cuma

Qatar Airways’den öğrencilere çok özel bir kampanya daha


 

Katar Devleti’nin bayrak taşıyıcısı, 31 Mart 2021 tarihine kadar verilen promosyon kodunu kullanarak kulübe üye olan bir üniversite öğrencisinin, sunulan 5 farklı destinasyon içinden seçeceği birine çift kişilik gidiş dönüş Economy Class bilet kazanma şansı olduğunu duyurdu.

Dünyanın en iyi havayollarından biriyle güvenli ve hijyenik bir uçuş deneyimi yaşayabilmeleri adına 30 yaşın altında olan üniversite öğrencilerine birbirinden farklı fırsatlar sunan Qatar Airways, bu genç yaş grubununa özel olarak tasarlanmış kampanyayla genç kitleler arasında daha da bilinir olmayı hedefliyor.

 

İster eğitiminiz için, ister evinizi ziyaret etmek için, ister fazlasıyla hak ettiğiniz bir tatile çıkmak için seyahat ediyor olun, Öğrenci Kulübü, eğitim yolculuğunuz boyunca gökyüzünü hedefleyebilmeniz için size benzersiz fırsatlar, tasarruf imkanları ve daha fazlasını sunmaya devam ediyor. Eşsiz mutfaklardan, unutulmaz manzaralara ve ailenizle tekrar bir araya gelmenin mutluluğuna kadar Öğrenci Kulübü üyeliği sizi özlediğiniz duygulara daha da yaklaştıracak.

 

Bu tekliften yararlanmak için üniversite öğrencilerinin, 31 Mart 2021 tarihine kadar QRWIN2021 promosyon kodunu kullanarak Öğrenci Kulübü'ne üye olmaları yeterli. Yapılacak çekiliş sonrasında bir öğrenci Türkiye'den Bangkok, Phuket, Zanzibar, Cakarta veya Maldivler arasından seçeceği bir destinasyona çift kişilik gidiş-dönüş Economy Class bilet kazanacak.
 

 

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker: “Öğrenci Kulübümüz, üniversite öğrencilerinin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlandı. Seyahat, birçok öğrenci için hayatın önemli bir parçası ve birçoğu üniversite eğitimleri boyunca veya bir sömestr yurtdışında eğitim alıyor. Uzun üniversite tatillerinin öğrencilerin ailelerini veya arkadaşlarını ziyaret etmeleri veya sadece dünyayı keşfetmeleri için harika bir fırsat olduğunu da biliyoruz. Artık öğrenciler Öğrenci Kulübümüzle ayrıcalıklı olarak gökyüzüne çıkabilirler.”

 

18-30 yaş arası tüm üniversite öğrencileri kampanyaya katılmaya davetli!

 

Tüm üniversite öğrencilerin talep edilen evrakları eksiksiz sunmaları ve check-in sırasında havalimanındaki Qatar Airways personeli ile doğrudan paylaşmaları gerekiyor. Öğrenci Kulübü, havayolunun sadakat programı Privilege Club tarafından destekleniyor.

 

Havayolunun öğrencilere yönelik bu programı, yolcuların devam eden sadakatleri için ödüllendirilmelerini, en iyi teklif ve avantajlardan faydalanabilmelerini sağlamak için yeniden tasarlandı. Privilege Club üyesi olarak öğrenciler, Qatar Airways, oneworld® uçuş ağı veya herhangi bir havayolu partneri ile seyahat ederken Qmil kazanacaklar. Öğrenciler ayrıca Qatar Airways kredi kartlarını Privilege Club üye işyerlerinde kullanarak alışveriş yaparken de Qmil kazanabilirler. Kazanılan Qmil’ler, Qatar Airways'de ödül uçuşları, kabin yükseltmeleri, ekstra bagaj hakkı, Qatar Duty Free alışverişleri, partner havayolları ile uçuşlar ve otel konaklamaları gibi bir dizi heyecan verici avantaj için kullanılabilir.

 

Öğrenci Kulübü üyeleri, mobil cüzdanlarında veya Qatar Airways mobil uygulamasında, üyelik seviyelerini belirten bir dijital kart alacaklar. 18 ile 30 yaşları arasındaki tam veya yarı zamanlı eğitimdeki tüm öğrenciler programa katılabilecekler. Üyeler, uçuşlarda özel fiyatlar, ekstra bagaj hakları, uçuş tarihi değiştirme esnekliği, uçakta ücretsiz Süper Wi-Fi gibi daha birçok muhteşem olanağa sahip olmaya devam edecek. Öğrenci Kulübü'ne katılmak için qatarairways.com/StudentClub adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Pandemi sürecinde aldığı önlemler ve sağladığı ‘Garantili Esneklik’ ile öne çıkan havayolu, 30 Nisan 2021’e kadar satın alınan biletlerde yolcularına kesintisiz iade ve ücretsiz tarih değişikliği hakkı veriyor.

 

Qatar Airways geçtiğimiz günlerde Skytrax tarafından belirlenen COVID-19 Havayolu Güvenlik Derecelendirmesinde 5 Yıldız alan dünyadaki ilk küresel havayolu oldu. Sektörün en prestijli güvenlik derecelendirmesi, Qatar Airways’in COVID-19 hijyen ve güvenlik standartlarının derinlemesine incelenmesi sonucunda geldi. Hamad Uluslararası Havalimanı da yakın zamanda Orta Doğu ve Asya'da Skytrax 5 Yıldızlı COVID-19 Havalimanı Güvenlik Derecelendirmesine layık görülen ilk havalimanı olmuştu.


Katar Devleti’nin ulusal taşıyıcısı Qatar Airways, önemli merkezlere eklenen ek seferlerle, rakipsiz bağlantı seçenekleri sunuyor ve bu da ihtiyaç duyulduğunda yolcularının seyahat tarihlerini veya uçuş noktalarını değiştirmelerini kolaylaştırıyor. Birçok uluslararası ödülü bulunan Qatar Airways, Skytrax tarafından düzenlenen 2019 Dünya Havayolu Ödülleri'nde "Dünyanın En İyi Havayolu" ve “Orta Doğu’nun En İyi Havayolu” seçildi. Ayrıca çığır açan bir Business Class deneyimi sunan Qsuite ile, "Dünyanın En İyi Business Class"ı ve "En İyi Business Class Koltuğu" ödüllerine layık görüldü. Qatar Airways ayrıca, havayolu sektöründe mükemmelliğin zirvesi olarak kabul edilen ve saygı duyulan "Yılın Havayolu" ödülünü beş kez alan tek havayoludur.


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder