İller

29 Nisan 2021 Perşembe

Bozkır Ziraat Odası Sertifikalı Patates ve Aşılı Kümes Hayvanı dağıttı.


Bozkır Ziraat Odası Başkanlığı Bozkırlı çiftçiler için aracılık yaparak getirmiş olduğu kümes hayvanları ve Sertifikalı Patates dağıtımını gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz haftalarda Bahçe ekiminin mevsim normallerinden erken gerçekleşmesi dolayısı ile Patatesi dağıtımını gerçekleştiren Bozkır Ziraat odası bu hafta Aşılı Ataks cinsi aşılı Tavuk, Horoz, Civciv ve Hindi dağıtımını gerçekleştirdi. 

Bozkır Ziraat odasından yapılan açıklamada söz konusu Aşılı Tavukların yazımının talepler doğrultusunda yapıldığını ve 2bin kadar kümes hayvanın çiftçilere teslim edildiği ve çok sayıda vatandaşında talebinin olması dolayısıyla yasaklardan sonra yeterli başvuru olursa tekrardan kümes hayvanı getirilebileceği belirtildi.

Yapılan dağıtımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali öztürk "Bozkır Ziraat odası yönetimi olarak çiftçilerimizden gelen talepleri değerlendirerek çiftçimize Sertifikalı birinci ekim Patates tohumu ve Aşılı kümes hayvanları getirdik. 

Yönetim kurulu olarak çiftçilerimize hizmet eden ekipman parkurumuzu da günden güne geliştiriyoruz.  Amacımız ilçemizde ki üretimin artırılması için çiftçilerimizin taleplerini bütçemiz oranında en güzel şekliyle desteklemektir" dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder