İller

2 Nisan 2021 Cuma

Çıray’dan, İduğ’a ziyaret


Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray’ı ağırladı. Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Çıray, Başkan İduğ’u başarılı çalışmaları için tebrik etti. 

 

Makamda gerçekleşen ve meclis üyeleri ile Başkan Yardımcılarının da katıldığı ziyarette  Çıray, “Bornova’ya yapılan hizmetler beni çok mutlu ediyor. Çünkü bende üniversite yıllarımı burada geçirdiğim için kendimi fahri bir Bornovalı olarak hissediyorum. Bunun için de yapılan işleri yakından takip ediyorum. Başkanımız Mustafa İduğ’u ve ekibini başarılı çalışmasından dolayı tebrik ederim. Biz de her zaman kendisine destek olup üzerimize düşeni yapacağız” dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa İduğ ise “Aytun Çıray’ın görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Yanımızda olduğunu ve destek verdiğini bilmek bizi sevindiriyor. Kendisine nazik ziyareti için teşekkür ederiz” diye konuştu. Başkan İduğ, içinde Bornovam markalı bamya, zeytin yağı, pekmez gibi yerel ürünlerin olduğu sepeti de Çıray’a hediye etti. 


Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder