İller

23 Nisan 2021 Cuma

SCHOTT’tan çocuklara 23 Nisan hediyesi


Nitelikli cam konusunda dünyanın önde gelen şirketlerinden SCHOTT, şirket politikalarından biri olan karbon nötr olma yolunda yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Çevre farkındalığı oluşturmak için 23 Nisan’da tüm çalışanlarının çocuklarına bitki yetiştirme seti hediye eden SCHOTT, şirket çalışanları için de TEMA Vakfı’na 700 adet fidan bağışladı. 

Küresel ısınma, iklim değişikliği, biyosferin tahribat altında olması ve ekosistemin bozulması, üzerinde yaşadığımız gezegenin tehlike altında olduğunun büyük göstergeleri. Çevresel tehditlere dikkat çekmek amacıyla özel bir gün olarak düzenlenen 22 Nisan Dünya Günü de bu konuda bir farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Gezegenimizin korunmasında hem şirketlere hem de bireylere önemli sorumluluklar düşüyor. Teknoloji ve estetiği bir araya getiren SCHOTT bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek karbon nötr olma yolunda çalışmalar sürdürüyor. 

Şirket, Dünya Günü’nün hemen ardından gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda,  çocuklara çevre bilincini aşılamak amacıyla çalışanlarının çocuklarına bitki yetiştirme seti hediye ediyor. Şirket, Bolu ve Çerkezköy tesislerindeki tüm çalışanların çocuklarına 770 adet çanta tasarımında bitki seti gönderiyor. Bitki setinin içinde saksı, toprak ve tohum bulunuyor. 

Çevre farkındalığı oluşturmak için çalışmalarına çalışanlarının çocuklarından başlayan SCHOTT, gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak üzere çalışanları adına da TEMA Vakfı’na fidan bağışında bulunuyor. SCHOTT çalışanları adına yapılan bağış kapsamında Orman Müdürlüğü tarafından ağaçlandırmaya izin verilen Elazığ Karaali Hatıra Ormanı’na 700 adet fidan dikilecek. 

Hibya Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder