İller

11 Mayıs 2021 Salı

AK Parti ilçe başkanı Güven'den Ramazan bayramı mesajı


AK Parti Bozkır ilçe başkanı Kadir Güven, Ramazan bayramı kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Güven bayram mesajında; "Dostluk kardeşlik ve bereket ayı olan Ramazan'dan ayrılmanın hüznü ile bir Bayrama daha kavuştuk biliyoruz bu yıl yürekler bir parça buruk ama bu sevdiklerimizin iyiliği için Bu bayramda, önümüzdeki yıllarda bir arada aynı heyecanı yaşamak adına sevdiklerimiz ile bir araya gelemeyeceğiz.

Biliyoruz ki bu geçici bir durum ve sevdiklerimizin sağlığı ile ilgili.   

Bu süreçte sadece virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fiziken uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi telefonla arayarak onların bayramlarını kutlayacağız, sosyal mesafenin gönüller arasında geçerli olmadığını göstereceğiz. Ramazan Bayramının ardından inşallah coronavirus belasından kurtulacak ve çifte bayram yapacağız.

Yurdun her köşesindeki Bozkırlı hemşerilerilerimin ve tüm islam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor; mübarek Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Sağlıkla ve beraberce geçireceğimiz nice bayramlar görmek ümidiyle, Evde Kal Sağlıkla Bozkır." dedi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder