İller

8 Mayıs 2021 Cumartesi

Bir Gün Değil Her Gün Anneler Günü


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, annelerin kıymetini bir gün değil, her gün bilmek gerektiğini belirterek, bütün annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Başkan Altay, "Annelerimiz arkamızda oldukça; dualarıyla, emekleriyle, nasihatleriyle destek verdikçe bizleri hiçbir zorluk yıldıramaz." dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Anneler Günü mesajı şöyle:

"Varlıklarıyla dünyamızı anlamlandıran; sevgisine, şefkatine, merhametine sığındığımız bir liman olan annelerimizi andığımız bir gündeyiz. Sabırlarıyla, öğütleriyle ve fedakârlıklarıyla her daim yanı başımızda olan annelerimizi sadece bir gün değil her gün anmalı, baş tacı etmeliyiz.

Toplumumuzun en önemli yapı taşı olan aileyi ayakta tutan annelerimiz; binlerce yıllık tarihimizin her anında fedakârlıkları, çabaları ve duaları ile her zaman bu milletin itici gücü olmuştur.

Şehrimizi de değerli annelerimizin emekleri ve destekleri ile yarınlara daha güzel hazırlayacak, birlik ve beraberlik içinde nice güzel günleri hep birlikte yaşayacağız inşallah. Onlar arkamızda oldukça; dualarıyla, emekleriyle, nasihatleriyle destek verdikçe bizleri hiçbir zorluk yıldıramaz.

Yaşamlarını çocuklarına adayan annelerimizin her zaman yanı başında olmak, vatanımıza, milletimize faydalı bireyler olup onları gururlandırmak, onlara öf bile dememek de bizlerin annelerimize olan sorumluluklarımızın başında gelir.

'Cennet annelerin ayakları altındadır' Hadis-i Şerifi ile yoğrulan bir inanışın mensubu olarak bizler, annelerimizin her daim kıymetini bilecek ve daima yüzlerinde tebessüm olmak için gayret göstereceğiz.

Bu vesileyle başta şehit anneleri olmak üzere bizleri büyütüp yetiştiren, bugünlere getiren bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder