İller

20 Mayıs 2021 Perşembe

Ladik Düğün Salonu İnşaatı Devam Ediyor


Konya Büyükşehir Belediyesi, Sarayönü'nün Ladik Mahallesi'ne kazandıracağı düğün salonu inşaatının yapımını sürdürüyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ladik Düğün Salonu'nu hızlı bir şekilde bitirip hizmete açacaklarını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayönü İlçesinin Ladik Mahallesi'ne kazandırılacak düğün salonu inşaatı devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte ilçelerin ve mahallelerin altyapı ve fiziki ihtiyaçlarını karşılayarak birçok önemli hizmette bulunduklarını belirterek, Ladik Düğün Salonu'nun da bunlardan birisi olduğunu söyledi.

Yapımı devam eden düğün salonunun 3 bin 90 metrekarelik alanda inşa edildiğini kaydeden Başkan Altay, "İlçelerimizin ve mahallelerimizin kalkınması için yoğun gayret içerisindeyiz. Ladikli hemşehrilerimiz bundan sonra düğünlerini güzel ve konforlu bir tesiste yapacak. İnşallah hızlı bir şekilde bitirip hizmete açmayı planlıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Ladik'e kazandıracağı düğün salonu 8 milyon 100 bin liraya mal olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder