İller

5 Mayıs 2021 Çarşamba

TARİH YAZAN SPORCUMUZ ELİF CEREN ÇOLAK’TAN KONYA VALİMİZ SAYIN VAHDETTİN ÖZKAN’A ZİYARET


Rusya'nın Soçi kentinde yapılan Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonasında sergilediği performansla gençler senkronize klasmanında ikinci olarak gümüş, bireyselde de üçüncü olarak bronz madalya kazanan ilimiz Milli Sporcusu Elif Ceren Çolak, Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Günbaş, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Cimnastik Konya İl Temsilcisi Mehmet Ali Çakar ile Antrenör Şükrü Alp Arı katıldı.

Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonasında ülke tarihimizin ilk madalyasını kazanan Milli Sporcumuz Elif Ceren Çolak'ı tebrik eden Konya Valimiz Sayın Vahdettin Özkan başarı dileklerinde bulunarak sporcumuzu ödüllendirdi.

Ziyaretin ardından İl Müdürlüğümüze gelen Milli Sporcumuz Elif Ceren Çolak ve Antrenör Şükrü Alp Arı'yı misafir eden İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, tarih yazan sporcumuzu ve antrenörünü ödüllendirerek başarı belgelerini takdim etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder