İller

16 Temmuz 2021 Cuma

​Usta: Karatay Lavanta Bahçesi Konya’ya Farklı Bir Hava Kattı


Usta Ve Kılca, Esnaf Ziyareti Yaptı, Lavanta Bahçesi İle Hobi Bahçesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Kılca: Hemşehrilerimiz Lavanta Bahçemizi Çok Sevdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile birlikte esnaf ziyareti yaparak esnafın taleplerini dinledi. Geçtiğimiz günlerde vatandaşlara kapılarını açan Karatay Lavanta Bahçesi ile Karaaslan Hobi Bahçesi'nde de incelemelerde bulunan Leyla Şahin Usta ve Başkan Hasan Kılca, vatandaşlarla da buluştu. Lavanta Bahçesi'nin Konya'ya farklı bir hava kattığını belirten Leyla Şahin Usta, "Karatay Lavanta Bahçesi, Konyamız ve vatandaşlarımız için vazgeçilmez bir mekan oldu" dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da Karatay'ın pek çok güzelliğiyle bir çekim merkezi olduğuna vurgu yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti il ve ilçe teşkilat mensupları, Karatay'da esnaf ziyareti yaptı.


LEYLA ŞAHİN USTA, HASAN KILCA VE TEŞKİLAT MENSUPLARINDAN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Başkan Hasan Kılca ile AK Parti teşkilat mensupları; söz konusu ziyaretler kapsamında ilk önce Mevlana Çarşısı'nın dönüşümü dolayısıyla çarşı esnafına tahsis edilen geçici satış alanlarındaki esnafla bir araya geldi.

Esnafın talep ve ihtiyaçlarını dinleyen, bu konuda istişarelerde bulunan Leyla Şahin Usta, Hasan Kılca ve beraberindeki teşkilat mensupları; daha sonra Karakayış Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafla da buluştu.

KONYAMIZA GÖNÜL VERDİK VE GÖNÜL BİRLİKTELİĞİYLE ÇALIŞIYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya belediyelerinin çok güzel hizmetlere imza attığına vurgu yaparak AK Partili belediyelerin Türkiye için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Leyla Şahin Usta "Konyamıza hizmet etmek için Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere kabinemiz, valiliğimiz, tüm kamu kurum ile kuruluşlarımız, partimizin bütün kademeleri ve belediyelerimiz gönül birlikteliğiyle çalışıyor. Bizler, şehrimize gönül verdik ve hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Belediyelerimiz de bu konuda çok güzel işlere imza atıyor. Özellikle pandemi döneminin ağır şartlarına rağmen hemşehrilerimizin hizmetinde oldular. Karatay Belediyemiz de bu noktada Karatay'ımızın güzelleşmesi, ilerlemesi için canla başla çalışıyor. Bu vesileyle Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca ve ekibini tebrik ediyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da azimle, sevgiyle ve vatandaşlarımızın duasıyla daha güzel yarınlara hep beraber ulaşacağız" dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da vatandaşlar ve esnafın huzuru, mutluluğu için yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını söyleyerek bu çabayı arttırarak sürdüreceklerini söyledi.

Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Hasan Kılca, şunları aktardı: "Hemşerilerimizin istek ve önerilerini birebir dinlemek için her fırsatta esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. KOVID-19 süreciyle elbette bazı zorluklar yaşadık, yaşıyoruz. Ancak bizler bunu bir engel olarak görmedik ve çalışmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin ve şehrimizin faydasına olan tüm hizmetlerimizle Karatay için çalışıyoruz. Bu vesileyle, tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum."

USTA VE KILCA, KARATAY LAVANTA BAHÇESİ VE KARAASLAN PİKNİK BAHÇESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile teşkilat mensupları, esnaf ziyaretinin ardından geçtiğimiz günlerde kapılarını vatandaşlara açan Karatay Lavanta Bahçesi ile Karaaslan Hobi Bahçesi'nde de incelemelerde bulundu.

Leyla Şahin Usta ve Başkan Hasan Kılca, Karatay Lavanta Bahçesi ile Karaaslan Hobi Bahçesi'ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre onlarla sohbet ederek vatandaşın isteklerini de dinledi.

LAVANTA BAHÇESİ KONYA'YA FARKLI BİR HAVA KATTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Lavanta Bahçesi'nin Konya'ya farklı bir hava kattığını belirterek, projeyi Konya'ya kazandıran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'ya teşekkür etti.

Farklı zenginlikler ve eşsiz güzelliklere sahip bir şehirde yaşadıklarını aktaran Leyla Şahin Usta, "Karatay Belediyesi tarafından Konya'mıza kazandırılan bu güzel bahçe, ilçemiz ve ilimiz için vazgeçilmez bir yer oldu. Karatay Lavanta Bahçesi, kokusu ve güzel görüntüsüyle Karatay'ı çok güzel süslüyor ve şehrimize bambaşka bir hava katıyor. Buradaki güzel kokuyu içine çekmek isteyen, bu güzel manzarada fotoğraf çektirmek isteyen misafirlerimizle birlikte Karatay Lavanta Bahçemiz, gelecekte çok daha önemli bir turizm merkezi haline gelecek. Bu güzel proje dolayısıyla Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca'ya teşekkür ediyorum" dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZ KARATAY LAVANTA BAHÇEMİZİ ÇOK SEVDİ

Karatay'ın Hobi Bahçeleri, Piknik Bahçeleri ve Lavanta Bahçesi ve daha birçok güzelliğiyle önemli bir çekim merkezi haline geldiğine vurgu yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise geçtiğimiz günlerde kapılarını açan Karatay Lavanta Bahçesi'nin vatandaşlar tarafından çok sevildiğinin altını çizdi. Başkan Hasan Kılca, kısa sürede binlerce misafiri ağırladıklarını belirterek, bu güzel görsel şöleni yaşamak isteyen herkesi hasat dönemine kadar Karatay Lavanta Bahçesi'ne davet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder