İller

31 Ağustos 2021 Salı

​Bozkır’a yeni bakım merkezi kazandırılıyor


Bozkır Belediyesi'nden edinilen bilgilere göre, ilçeye ikinci bakım merkezi kazandırılacak.

Konuya dair Bozkır Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "İlçemizde istihdama yönelik yapılan çalışmalarda Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız vekilimizin yoğun çabalarıyla ilçemize ikinci bakım merkezi kazandırılıyor.

Konya Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız vekilimizin öncülüğünde 2020 yılında ilçemize kazandırılan Özel Zerafet Bakım Merkezi'nin açılmasıyla birlikte istihdam ve ilçe ekonomisine katkısı açısından önemli bir hizmet hayata geçirilmişti. İlçemizin kalkınması için büyük bir gayretle çalışan Bozkırımızın gururu Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız'ın uğraşları ile 2.bakım merkezi de ilçemize kazandırılacak" ifadeleri kullanıldı. 

Şifa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi binasında incelemelerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "Şifa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde zihinsel engelli, bedensel engelli, işitme engelli, yaygın gelişimsel bozukluklar, özel öğrenme güçlüğü, dil ve konuşma güçlüğü destek eğitimi programlarında 700 kişilik kapasitesiyle hizmete başlayacaktır. 

İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder