İller

5 Eylül 2021 Pazar

Müdür Tunç, Yeni Eğitim Öğretim Yılını kutladı.

2021-2022 Eğitim-öğretim yılı 6 Eylül'de başlayacak. Uzun bir aradan sonra tam zamanlı eğitime geçmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. 6 Eylül' de yüz yüze eğitime tamamen başlayacak öğrencilerimiz için okullarımızda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 
İlçemizde yüz yüze eğitim sürecinin devamlılığı için tüm önlemleri alarak eğitimimizi sağlıklı koşullarda sürdürebilmenin takipçisi olacağız. 

Okullarımız ancak öğrencilerimizin varlığıyla anlam bulmaktadır. Bu noktada velilerimiz, eğitim yolculuğunun en önemli paydaşlarıdır, öğrencilerimizin sağlıklı bir eğitim dönemi geçirmeleri konusunda kendilerinin desteğine her zaman ihtiyaç duyduğumuzu bilmelerini isterim. 

Maske, mesafe ve hijyen konusundaki kurallara riayet ederek, sırası gelen velilerimizin, eğitim paydaşlarımızın, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin aşılarını zamanında olmaları ülkemizin salgınla mücadelesine büyük katkı sağlayacaktır.

Bu vesileyle 2021-2022 Eğitim-Öğretim sezonunun öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, aileleri ve tüm idarecilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder