İller

2 Ekim 2021 Cumartesi

Pomelo Stok’tan E-Ticaretin Alışkanlıklarını Bozacak Bir Hamle

e ticaret

Pandemi ile birlikte giderek hareketlenen ve günümüzde 4 trilyon dolar gibi çok geniş bir hacme ulaşan e-ticaret sektörü, ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor. Özellikle pazaryeri entegrasyonunda hareketli bir dönem geçiren e-ticaret arenasının en yeni üyelerinden biri ise kullanıcı dostu paneli ve güvenirliği ile dikkat çeken Pomelo Stok markası oldu. 

Tek Panelden Her Yerde Satış İmkânı Sunuyor

Uzun yıllardır yazılım sektöründe hizmet veren Pomelo Soft markasının e-ticaret ürünü Pomelo Stok, üyelerini birçok yeniliğin yanı sıra oldukça kolay kullanılabilen bir sistem ile buluşturuyor.  E-fatura/E-arşiv desteği, otomatik stok dağıtımı, özel raporlama, bundle ürün yükleme, kargo etiketi yazdırma gibi yeni nesil özellikler sunan Pomelo Stok, zamandan ve iş gücünden sağlayacağınız tasarrufu satışa dönüştürüyor. 

e-ticaret

Saniyeler İçinde Ürünleriniz Panelde

XML ve API entegrasyonu kullanarak ürünlerinizi saniyeler içerisinde Pomelo Stok paneline çekip; Trendyol, Hepsiburada, N11, Gittidiyor gibi Türkiye’nin dev pazaryerlerinde anında satış yapmak mümkün.  2022 yılında çok daha hareketlenmesi beklenen e-ticaret sektörü için alternatif çözümler sunan Pomelo Stok, aynı zamanda KOBİ’ler ve e-ticarete yeni başlayan girişimciler için de önemli bir tercih sebebi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder