İller

27 Kasım 2021 Cumartesi

Nevşah Fidan Karamehmet Yeni Kitabı “Ustalar Sınıfı” ile Kitapseverlere Ulaşıyor

Öğretmen ve Girişimci olan Nevşah Fidan Karamehmet’in yeni kitabı raflarda yerini aldı.

 

Arka Kapak Yazısı

ÇABAYLA DEĞİL EYLEMLE…

Çabayla ve mücadeleyle geçmiş bir hayat, ziyan edilmiş bir hayattır. Ustalıkla yaşanamamıştır. Hakkı teslim edilememiştir. Yaşam deneyiminde kıymetli olan çaba ve mücadele değildir, eylemdir.

Gerçek bir usta, hayatını çabalayarak ve mücadele ederek geçirmez, her şeyi zihniyle yönetir. Ustalık, bir bilinç seviyesidir. Hayatı üst seviyede yaşamak istiyorsanız, bunun ancak usta bilinciyle mümkün olabileceğini kabul etmelisiniz. Varlıklı, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için eğitmeniz gereken ilk ve tek alan bilinç seviyenizdir.

Gerçek bir usta, duygularının efendisidir. Duygusal inişleri çıkışları yoktur. Başına gelenlerle ya da maruz kaldığı deneyimlerle duygudan duyguya savrulmaz.

Gerçek bir usta para kazanmanın peşinde koşmaz, servet yönetir.

Gerçek bir usta iyileşmek için mücadele etmez, sağlıklı yaşamasını bilir.

Gerçek bir usta aşkta kaybetmez.

Bu kitap, zihninde ustalaşmak isteyenler için etkili ve nitelikli bir başlangıçtır. Ustalık yolunda yapmak ve olmak gerekenlerin temel prensiplerini içeren USTALAR SINIFI kitleler için değil, hazır olanlar içindir.

Yazar Hakkında;

 

Nevşah, Nefes Bilimleri alanında 20 yılı aşkın tecrübesiyle dünya çapında işlevsiz nefes alma ve düşünme alışkanlıkları konusunda otorite olarak tanınmaktadır. Görevleri arasında Davranışsal Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Başkan Yardımcılığı, Nefes Koçluğu Federasyonu’nun kurucu başkanlığı ve aynı zamanda Nefes Bilimleri Fakültesi üyeliği vardır.

Kurumsal müşterilerin yanı sıra tanınmış ünlüler ve profesyonel sporcularla çalışması sayesinde onu tüm dünyaya tanıdı. BBC (İNGİLTERE), CNBC (ABD), CNN (ABD) ve FOX TV (ABD) gibi birçok radyo ve TV kanalında röportaj yaptı ve TİME Dergisi, Forbes, Huffington Post ve Hello Magazin gibi yayınlarda da yer aldı.

Nevşah’ın misyonu, atölye çalışmaları, seminerler, çevrimiçi kurslar ve kişisel koçluk yoluyla insanların yaşamlarını ustaca sürdürebilmeleri için kurslar oluşturmaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder