İller

17 Ocak 2022 Pazartesi

Tunç Soyer Otopark Müjdesi Verdi, Vatandaş Çukurları Kapatalım Dedi

Tunç Soyer Otopark Müjdesi Verdi, Vatandaş Çukurları Kapatalım Dedi

Tunç Soyer’in dün verdiği tam otomatik kapalı otopark müjdesine vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar otoparktan ziyade çukurlu ve bozuk yolların yapılmasının gerektiğini söyleyerek tepki gösterdi.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, dün verdiği otopark müjdesi ile İzmirlileri sevindirdi. İzmir’in otopark sorununa nefes aldıracak projeyi Soyer Twitter hesabından duyurdu, bununla birlikte gönderinin altında birçok vatandaş bozuk yolların yapılmamasından şikayetçi olduğunu belirtti.

Tunç Soyer Otopark Müjdesi Verdi, Vatandaş Çukurları Kapatalım Dedi

VATANDAŞLAR NE DİYOR?

İzmirliler yapılmayan yollara Twitter’dan tepki gösterdi. İşte o yazılar…

  • Siz önce çukur yolları düzeltin sonra yaparsınız onu. 4.sanayi bankaların önündeki mayın tarlasını andırmayan yüzlerce aracın kullandığı yol.
  • Başkan bey bizim yoldan haber ver birazda lütfen! Türkiye’nin en iyi kirazının yetiştiği, kirazı dünyaya ihraç edildiği vişneli köyünün tarım yolları toz toprak içinde! Çiftliğin yolu darmadağın defalarca bildirdik umurunuzda değil.
  • Belediyenin otopark ücretleri nerdeyse özel otoparklara yaklaştı, kullanamadıktan sonra yapılsa ne olur? Yollar zaten malum, sağa kaç çukur, sola kaç çukur. Yıldık artık..!
  • Başkanım ihtiyaç noktasında ise elinize sağlık, ancak İzmir’in yollarını da lütfen gündeminize alin, her yer çukur veya engebeli, boru gaz vs çalışmalardan açılıp kısmi kapatılmış ama yamalı ve çoğu kötü isçilik ve çökmüş durumda, lütfen her yolu baştan asfalt yapın..
  • Sayın başkanım bazı belediye otoparklarında aylık abonmanlık 250 lira iken bazılarında 450 hatta 650. Hepsini 250 lira yapsanız da yararlansak. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder