İller

16 Şubat 2022 Çarşamba

Bozkır Elektriksiz kalmadı


Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. Bozkır ülkemizi etkisi altına alan şiddetli kar yağışına karşı saha çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü görülürken, zorlu hava koşullarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı MEDAŞ ekipleri, günün her anı enerji nöbeti tuttu ve Bozkır'ı elektriksiz bırakmadılar.

Bozkır ve bölgemizde yaşanan yoğun kar yağışından dolayı, ekip ve araçlar ile sahada bulunan Bozkır Medaş İşletme Şefliği zorlu hava şartlarında enerji sürekliliği için çalışmalarını Bozkır ve bölgemizde aralıksız sürdürdü. Bu sayede de çok şükür ilçemizde elektrik kesintisi yaşamadık.

Bozkır MEDAŞ işletme şefliğinin hummalı ve azimli çalışmaları doğrultusunda, Bozkır ilçe merkezinde yaşanan yoğun kar yağışlarına rağmen elektrik kesintisi görmedik. Aralıklarla dış mahallelerimizde ara ara elektrik kesintileri olsa da, MEDAŞ ekiplerinin, yoğun yağan kar şartlarına rağmen, tüm imkanlarını zorladıkları görüldü. Yine bu sayede kesintilerin önüne anında geçtikleri de belirtildi.

Bozkır MEDAŞ İşletme Şefi Ali İnce'ye Gazetemiz Bozkır Postası muhabirinin sorusu üzerine, Şef Ali İnce: "Bozkır ve bölgemizde bu yıl yoğun kar ve kışa rağmen, Allah'a şükür ilçe merkezimizde elektrik kesintileri yaşamadık. Dış mahallelerimizin yüksek kesimlerinde ise 2 metreyi aşan kar yağışına rağmen ara ara kesintilerimiz olsa da anında tüm ekiplerimizi seferber ettik. Bu tür sorunların yaşanmaması için bizler yaz aylarından tedbirlerimizi almıştık. Bu tedbirlerimizin neticesini de çok şükür Bozkır ve bölgemizde çetin geçen kışa rağmen meyvesini almış bulunuyoruz.

MEDAŞ olarak bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm ekiplerimizin de 7/24 saat çalışmalarıyla göstermiş oldukları yoğun gayret ve çabalarından dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  

MEDAŞ ekipleri dış etkenlere bağlı olarak hatlarda oluşan arızaları giderip kesintisiz enerji sağlayabilmek için durmaksızın çalışmalarına devam edecekleri öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder