İller

1 Şubat 2022 Salı

​JMO KONYA ŞUBESİNİN YENİ YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI BELLİ OLDU


Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Konya Şubesinde 12. Olağan Genel Kurul sonrası seçilen yeni yönetimde görev dağılımı yapıldı.

Şükrü ARSLAN başkanlığında dinamik kadrosuyla yeni döneme merhaba diyen Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şubesinde, Genel Kurulun ardından mazbatalarını alan yeni yönetimde görev dağılımları belli oldu. Kongre sonrasında ilk toplantılarını dün (31 Ocak 2022) gerçekleştiren JMO Konya Şube Başkanı Şükrü ARSLAN: Genel Kurula ve seçimlerine katılan tüm üyelere ve Jeoloji Mühendisliğine hizmet edenlere teşekkür ederek; yeni dönemde Konya Ovasının mesleki sorunları ile meslektaşlarımızın daha iyi şartlar altında çalışabilmeleri için gece gündüz demeden yönetim olarak çalışacaklarını, mesleği ve meslektaşlarını en iyi şekilde temsil edeceklerini dile getirdi.

22-23 Ocak'taki Olağan Genel Kurulda seçilen Jeoloji Yüksek Mühendisi Şükrü ARSLAN Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda; Başkan Vekili A. Fatih ÖZERDEM, Genel Sekreter Şükrü Yavuz PINARKARA ve Sayman Üye Şenol ÇAYLAK oldu.

Yeni yönetimde görev dağılımı aşağıdaki şekilde oluştu.

Başkan: Şükrü ARSLAN
Başkan Vekili: A. Fatih ÖZERDEM
Genel Sekreter: Şükrü Yavuz PINARKARA
Sayman: Şenol ÇAYLAK
Mesleki Uygulamalar Üyesi: Buğra SUCU
Yayın Üyesi: Yunus KÜÇÜKÇELEBİ
Sosyal İlişkiler Üyesi: Harun ADALI

Konya Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
Tahsin YALDIZ
Mustafa KORKMAZ
Salih KOYUNCU
Derya CANTEKİNLER
Canan ERARSLAN
Mustafa Asım TEKİN
Alper DÜLGER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder