İller

9 Şubat 2022 Çarşamba

KARATAY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ, TÜRKİYE İŞİTME ENGELLİLER GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA 2. OLDU


Karatay Belediyesi Spor Kulübü İşitme Engelliler Güreş Takımı, Edirne'de düzenlenen "Türkiye İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası"nda takım halinde ikinci oldu. 9 sporcusuyla katıldığı şampiyonadaki bu önemli dereceyle gümüş madalya kazanan kulübün 7 sporcusu da çeşitli derecelerle şampiyonadan döndü.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve Edirne'de düzenlenen "Türkiye İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası" tamamlandı.

Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda 4 – 6 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalara 19 ilden 33 takımda yer alan toplam 72 sporcu katıldı. Karatay Belediyesi Spor Kulubü İşitme Engelliler Güreş Takımı da "Türkiye İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası"na 9 sporcusuyla katılım sağladı.

İŞİTME ENGELLİLER GÜREŞ TAKIMI'NDAN ÖNEMLİ BAŞARI

Karatay Belediyesi Spor Kulubü İşitme Engelliler Güreş Takımı, büyük heyecanlı mücadelelere sahne olan şampiyona sonucunda takım halinde Türkiye 2'ncisi olarak gümüş madalya kazandı.

Karatay Belediyespor İşitme Engelliler Güreş Takımı sporcusu Murat Mert İnan 86 kiloda mücadele şampiyonada ikinci olarak gümüş madalya elde ederek ikinci olurken; 96 kiloda mücadele eden Cuma Sarıgül üçüncü olarak bronz madalya kazandı. 57 kiloda Mustafa Dölek üçüncü olarak bronz madalya, 82 kiloda Mehmet Ali Dönmez de yine üçüncü oldu ve bronz madalya elde etti.

BAŞKAN HASAN KILCA'DAN SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, şampiyonada takım halinde Türkiye 2'ncisi olarak gümüş madalya kazanan Karatay Belediyesi Spor Kulubü İşitme Engelliler Güreş Takımı'nı, antrenörleri ile kulüp yönetimini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

DERECEYE GİREN KARATAYLI SPORCULARA MİLLİ DAVET

Öte yandan Edirne'de düzenlenen "Türkiye İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası"nda dereceye giren Karatay Belediyespor İşitme Engelliler Güreş Takımı sporcuları Murat Mert İnan, Cuma Sarıgül, Mustafa Dölek ve Mehmet Ali Dönmez; İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı'nın 13 Şubat'ta başlayacak olan hazırlık kampına çağrıldı.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder