İller

3 Şubat 2022 Perşembe

​Pekyatırmacı Regaib Kandili dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı


Başkan Pekyatırmacı: "ÜÇ AYLARIN MÜJDECİSİ REGAİB KANDİLİMİZ HAYIRLARA VE BEREKETE VESİLE OLSUN"

Selçuklu  Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Regaib Kandili dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı.

Tüm İslam alemi  için manevi bir iklim olan üç aylar Regaib kandili ile birlikte başladı. Bu sebeple bir tebrik mesajı yayımlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bolluk ve bereket için bu mübarek gecelerin bir vesile olduğunun altını çizdi.

Başkan Pekyatırmacı mesajını şöyle sürdürdü: " Yeniden Regaib Kandili vesilesiyle mübarek üç aylara kavuşmanın sevincini yaşıyoruz elhamdülillah.  Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu günler Allah'a bol bol dua ederek, günahlarımız için af dilediğimiz günlerdir.

Bu mübarek geceleri fırsat bilerek, Yüce Rabbimizin çağlar üstü evrensel mesajını anlama, O'nun anlam ve hikmetiyle buluşma ve hayatımıza tatbik etme adına karşımıza çıkan nadide fırsatları iyi değerlendirmeli ve bu yönde çabalamalıyız. Bu gecede sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki yönlerimizin yeniden ön plana çıkmasına gayret göstermeli, başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm dünyada kardeşlik ve huzurun hakim olması için dua etmeliyiz.

Bu vesileyle başta hemşehrilemizin,  aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandili'ni kutluyor, bu mübarek gecenin ve üç ayların Müslümanların birlik ve dirliğine; insanlığın sağlık, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder