İller

2 Mart 2022 Çarşamba

2 Haftada Sağlıklı Ve Işıldayan Cilde Sahip Olun!

2 Haftada Sağlıklı Cilde Sahip Olun!

Güzellik ve bakım dünyasının yenilikçi markası Neutrogena, Hydro Boost ailesine yeni bir üye ekledi: Hydro Boost Hiyalüronik Konsatre Serum.

2 Haftada Sağlıklı Ve Işıldayan Cilde Sahip Olun! Hydro Boost ailesinin hiyalüronik asit açısından en yüksek oranlı yeni üyesi, içeriğindeki 2 çeşit hiyalüronik asitle 2 haftada konsantre bakım sağlıyor.  Böylelikle cildi derinlemesine nemlendiriyor, dolgunlaşmasına yardımcı oluyor; yumuşacık, yenilenmiş ve sağlıkla ışıldayan bir cilde sahip olmaya destek veriyor.

14 gün gibi kısa bir zamanda konsantre bakımıyla cildin dolgun bir görünüm kazanmasına yardımcı olan Hydro Boost Hiyalüronik Konsantre Serum cildin hiyalüronik asit üretmesine de destek sağlıyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra Hydro Boost Hiyalüronik Konsantre Serum nemlendiricinin etkisini artırıyor, geliştirildiği prebiyotik teknoloji sayesinde cildin kendi kendini nemlendirmesine de olanak tanıyor.  Parfümsüz olma özelliğiyle birlikte hipoalerjenik de olan Hydro Boost Hiyalüronik Konsantre Serum, hassas ciltler dahil her cilt tipine uygun. Mineral yağlar içermeyen ve gözenekleri tıkamayan Hydro Boost Hiyalüronik Konsantre Serum’u günlük cilt bakım rutininde 1 kez kullanmak yeterli.

Tükürük Bezi Taşına İz Kalmadan Tedavi !

Johnson & Johnson Hakkında:

Johnson & Johnson Tüketim Ürünleri Grubu, yıllardır kaliteli ve güvenilir ürünler üretmek için çalışmalarını sürdürmektedir. 1886‘da ABD’de Johnson kardeşler tarafından kurulan, dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip üreticisidir. 60 ülkede, 125.000’den fazla çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Türkiye’de ise 1985 yılında tüketim ürünleri firması olarak faaliyetlerine başlamıştır.  Bünyesinde tüketici sağlığı, medikal cihazlar ve ilaç alanında 3 ana şirket bulunan Johnson & Johnson, insanların sağlığını ve esenliğini ileriye götürmek için yenilikçi fikirler, ürünler ve hizmetler üretmektedir. Her gün dünyanın her yerinden bir milyarı aşan insanın yaşamlarına dokunmak için özveriyle çalışmaya devam etmektedir.

2 Haftada Sağlıklı Ve Işıldayan Cilde Sahip Olun!

İnstagram Hesabımız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder