İller

18 Mayıs 2022 Çarşamba

57. Türk Pediatri Derneği Kongresi Kıbrısta Yapılacak

57. Türk Pediatri Kongresi Kıbrısta Yapılacak

Türk Pediatri Kurumu Derneği tarafından düzenlenen 57. Türk Pediatri Kongresi 22-26 Mayıs 2022 tarihleri arasında Kıbrıs’ta gerçekleşecek. 

Türk Pediatri Kurumu Derneği,   57. Ulusal Kongresini fiziki olarak 22 – 26 Mayıs 2022 tarihlerinde KKTC’de düzenliyor. Limak Deluxe Hotel’de düzenlenecek ve 4 gün sürecek kongreye yoğun katılım beklendiği söyleniyor.

Türk Pediatri Kurumu Başkanı Prof. Dr. Haluk Çokuğraş, “Yıllardır yüksek sayıda katılımcılarla  çok başarılı kongreler düzenledik. Bu kongreler pediatri alanındaki yeniliklerin tüm çocuk hekimlerine ulaştırıldığı ama aynı zamanda da hekimler arasındaki dostlukların ve iletişimin sağlamlaştırıldığı etkinlikler olarak biz çocuk hekimlerinin belleğinde unutulmaz izler bıraktı. 2 yıldır hepimiz pandeminin yarattığı olumsuz koşullarda çalışmaya devam edip, zor şartlar altında çocuklarımızın sağlığı için emek vermeye devam ederken bir araya gelip bilgi dağarcığımızı zenginleştirecek fiziki kongrelerden maalesef uzak kaldık. 2 yıllık aradan sonra 22-26 Mayıs 2022’de Kıbrıs’ta buluşacak olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

57. Türk Pediatri Kongresi Kıbrısta Yapılacak

Kurslara Katılım İmkanı Olacak

4 gün sürecek ve 2 bine yakın katılımcının yer alması öngörülen kongre programı da oldukça zengin. Kongre boyunca 7 farklı salonda devam edecek yoğun bilimsel toplantıların yansı sıra katılımcıların, Beslenme, Yeni Doğan, Yoğun Bakım, Gelişimsel Pediatri, Alerji, Bağışıklama ve Pediatrik Kardiyoloji Kurslarına katılma imkanı da olacak. (BHSA- Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder