İller

31 Mayıs 2022 Salı

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nden Müjdeli haber

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nden Müjdeli haber

Türkiye’nin ilk karantina ve pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Covid-19 servis ve yoğun bakım alanları Covid vaka sayılarının düşmesi ve yoğun bakımda olan Covid hastalarının azalması sebebi ile kapatıldı.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili Fahrettin Koca müjdeli haberi duyurdu. Koca yaptığı Twitter paylaşımında hastanedeki Covid yoğun bakım alanları ve Covid servislerinin vaka düşüklüğü sebebi ile ihtiyaç kalmadığı gerekçesi ile kapatıldığını açıkladı.

Koca Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin ilk karantina ve pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki Covid-19 servis ve yoğun bakım alanları ARTIK İHTİYAÇ KALMADIĞI İÇİN KAPATILDI. Hastanede 2 yılı aşkın sürede 11 bin Koronavirüs hastası tedavi edilmişti.” dedi.

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nden Müjdeli haber

“11 Bin Kişi Tedavi Edilmişti”

Covid’in başladığı günlerden bu yana büyük bir özveri ve güçle çalışan Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki sağlık çalışanları pandemiden bu yana toplam 11 bin kişiyi sağlığına kavuşturdu. (BSHA- Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder