İller

11 Mayıs 2022 Çarşamba

Memorial & Cleveland Clinic Cerrahi Günleri- 3 Başlıyor

Memorial & Cleveland Clinic Cerrahi Günleri- 3 Başlıyor

Memorial Sağlık Grubu, dünyanın önde gelen sağlık kurumlarından Cleveland Clinic ile önemli bir organizasyona daha imza atıyor. 13 – 14 Mayıs 2022 tarihinde Memorial Bahçelievler Hastanesi’nde ve eş zamanlı olarak da web canlı yayını şeklinde gerçekleştirilecek olan “Kolorektal ve Proktolojik Cerrahide Güncel Yaklaşımlar” Hibrit Sempozyumu dünyaca ünlü uzmanları buluşturacak.

 

Memorial & Cleveland Clinic Cerrahi Günleri- 3 Başlıyor. Sempozyum başkanlığını Memorial Bahçelievler Hastanesi Genel Cerrahi ve Proktoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Ediz Altınlı’nın yapacağı organizasyonda; bu alanda uluslararası üne sahip olan Cleveland Genel Cerrahi Kliniği Kolorektal Cerrahi Bölümü’nde görev yapan dünyanın sayılı robotik kolorektal cerrahlarından olan Dr. Emre Görgün, yine aynı merkezden Dr. Amy Lightner ve Dr. Michael Valente de konuşmacı olacak.

Sempozyumda robotik kolorektal cerrahi, enflamatuar bağırsak hastalıklarında ayrıcalıklı cerrahiler, robotik cerrahide ESD-EMR yöntemleri, modern kanser tedavilerinin yanı sıra ülkemizde yeni uygulanmaya başlanan doppler ile hemoroid ameliyatları ve lazerle kıl dönmesi tedavisini gibi konu başlıkları masaya yatırılacak ve vaka sunumları yapılacak. (BSHA – Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Memorial & Cleveland Clinic Cerrahi Günleri- 3 Başlıyor



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder