İller

11 Mayıs 2022 Çarşamba

Nisa Mihriban’ın Süt Annesi Büşra Kayalı Durmaz Yılın Annesi Seçildi

Nisa Mihriban'ın Süt Annesi Büşra Kayalı Durmaz Yılın Annesi Seçildi

Türkiye Kamu-Sen, Anneler Günü dolayısıyla yaptığı yılın annesi seçiminde, Nisa Mihriban bebeği terkedilmiş olarak bulan ve ona süt anneliğini yapan Büşra Kayalı Durmaz’ı seçti.

 

İstanbul Pendik’te Acil Tıp Teknikeri olarak görev yapan Büşra Kayalı Durmaz boş bir arazide terkedilmiş olarak buldukları 3 aylık bebeği orada kendi evladı gibi sarıp emzirmiş ve isim anneliğini yapmıştı. O görüntüler ile tüm Türkiye’nin kalbinde taht kurmayı başarmıştı Durmaz. İkinci ismi olan “Nisa Mihriban” adını bebeğe veren Büşra Durmaz’a ülkemizin her yerinden tebrikler yağmış ve Nisa bebek koruma altına alınmıştı.

Büşra Kayalı Durmaz Sağlık- Sen konfederasyonu tarafından 7. Olağan Genel Kurulunda “Yılın annesi” sıfatıyla ağırlandı. Yürekleri ısıtan o görüntüler eşliğinde sahneye çıkan Durmaz’a yılın annesi ödülünü MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım ile Önder Kahveci takdim etti.

BÜŞRA DURMAZ: HAYATIMIN EN ANLAMLI ÖDÜLÜNÜ ALDIM

Durmaz; Karşımda muhtaç bir bebek var ve aç olduğu için ağlıyordu. Benimde 14aylık bir bebeğim olduğu için annelik iç güdüyle emzirmek istedim. Onun bir anda sakinleşmesi ve emmeyi bırakmak istememesi kelimelerle anlatılamazdı. Nisa Mihriban’ın tedavisi halen yoğun bakımda devam ediyor ve bende yakından takip ediyorum. Sizlerden de onun için dualarınızı bekliyorum. Bugün böylesine anlamlı bir ödüle beni layık gören Türkiye Kam-Sen ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu vesile ile başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Hayatım boyunca o anları ve bu anlamlı ödülü asla unutamayacağım” dedi. (BSHA- Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Nisa Mihriban'ın Süt Annesi Büşra Kayalı Durmaz Yılın Annesi Seçildi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder