İller

7 Haziran 2022 Salı

“Habercilikte İlkeler ve Yeni Yönelimler” Panelinde Damgayı Ege İletişimciler Vurdu

Habercilikte İlkeler ve Yeni Yönelimler” Panelinde Damgayı Ege İletişimciler Vurdu

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) tarafından düzenlenen “Habercilikte İlkeler ve Yeni Yönelimler” konulu panelde EÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Şadiye Deniz, Doç. Dr. Mikail Batu ve Dr. Öğretim Üyesi Petek Durgeç. panelde, yerel olan medya mensuplarına eğitimler verdi. 

Habercilikte İlkeler ve Yeni Yönelimler” Panelinde Damgayı Ege İletişimciler Vurdu! EÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, akademisyenleri makamında ağırlayarak tebriklerde bulundu. Gültekin, “Fakültemiz öğretim üyeleri bilgi ve birikimini diğer üniversitelerle paylaşarak fakültemizi gururla temsil ettiler. Kendilerine katkıları için çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habercilikte İlkeler ve Yeni Yönelimler” Panelinde Damgayı Ege İletişimciler Vurdu

Panelinin “Dijitalleşme, Gazetecilik ve Yerel Basın” başlıklı oturumunda EÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şadiye Deniz, “Dijital Gazetecilik ve Unutulma Hakkı” Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mikail Batu, “Sosyal Medya ve Metaverse” ve Gazetecilik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Petek Durgeç, “Türkiye’de ve Dünyada Yerel Basın” konularında teker teker eğitim verdiler. (BSHA- Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder