İller

9 Haziran 2022 Perşembe

​Karatay Belediyespor Kulübü Satranç Takımı’ndan Önemli Dereceler


Karatay Belediyespor Kulübü Satranç Takımı, Konya'da gerçekleştirilen Yıldırım Satranç Turnuvası'nda önemli dereceler elde etti. Farklı kategorilerden 150 sporcunun mücadele ettiği turnuvaya katılan kulüp sporcularından Selime Hira Gök Konya 2'ncisi olurken Erva Kocaş ise Konya 3'üncülüğünü elde etti.

Türkiye Satranç Federasyonu Konya İl Temsilciliği tarafından Konya'da gerçekleştirilen "Konya Yıldırım Satranç Turnuvası" tamamlandı. Oldukça heyecanlı maçlara sahne olan turnuva, 4 farklı kategoride 150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Turnuvaya 8 yaş kategorisinde 2 sporcusuyla katılan Karatay Belediyespor Kulübü Satranç Takımı sporcuları Selime Hira Gök Konya ikincisi olurken; Erva Kocaş ise Konya 3'üncüsü olmayı başardı.

KARATAY'I GENÇLİĞİN VE SPORUN MERKEZİ YAPACAĞIZ

Karatay Belediyesi Başkanı Hasan Kılca; turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik ederek, Karatay Belediyespor Kulübü'nün alanında uzman antrenörler eşliğinde gençleri hem Konya sporuna hem ülke sporuna hazırlamayı sürdürdüğünü söyledi.

Başkan Hasan Kılca; "Gençlerimizin hem bedensel hem de zihinsel anlamda yetişmelerine katkı sunan Karatay Belediyespor Kulübümüz, katıldıkları her kategori ve şampiyonada önemli başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Şehrimizde farklı kategorilerden sporcuların katıldığı Konya Yıldırım Satranç Turnuvası'nda iki sporcumuz da derece elde ettiler. Bu vesileyle; Karatay Belediyespor Kulübümüze bağlı Satranç Takımı Antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Karatay'ı sporun ve gençliğin merkezi yapmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder