İller

13 Haziran 2022 Pazartesi

​Saadet Bozkır'da Yeni Başkan Hasan Dağ


Saadet Partisi Bozkır 7. Olağan İlçe Kongresi ilçe teşkilatında gerçekleştirildi. Yapılan Kongre neticesinde İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, görevini Hasan Dağ'a devretti.

ÜLKE SIKINTILARLA BOĞUŞAN BİR HALE GELDİ

Türkiye'nin özellikle son dönemlerde sıkıntılarla boğuştuğunu kaydeden Saydam, "Eğitim açısından da çok büyük problemler yaşıyor ülke. Bugün bakıyorsunuz işte şu anda yetiştirdiğimiz en değerli belki sağlık açısından, sağlığımız açısından doktorlarımız istifa edip gidiyor. Hastanelerimiz boşalıyor. Ülkemizde bugünlerde sığınmacıyla alakalı bir takım problemler var. Bunlarla ilgili yaşanan ülkede bir takım problemler, sıkıntılar var. Bir tarafta sığınmacıların ülkemiz üzerinde ekonomiye verdiği etkiler veya şehre sokaklara verdiği yetkilerin yanında diğer taraftan da giderlerse ne yapacağızla alakalı kara kara düşünen bir sanayici var. Çünkü şu anda hem tarımda olsun, hem sanayide olsun, hem esnaflarımızda olsun hep yabancı uyruklu insanlar çalışıyor. Ülkemize gelen sığınmacılar çalışıyor. Şu anda Türkiye'nin neredeyse bütün işini onlar görüyor gibi bir durum var. Yani burada da böyle bir sıkıntıyla karşı karşıyayız. Kontrolsüz, denetimsiz yapılan birtakım işlerin sonucunda düşünülmeden yapılan bir icraatın sonucunda karşılaştığımız durum bu şu anda" ifadelerini kullandı.

İYİLEŞTİRME İÇİN HİÇ BİR ADIM ATILMIYOR

Mevcut iktidarın sorunları çözmek için çözüm odaklı bir adım atmadığını da kaydeden Hüseyin Saydam, "Tarımsal olarak da ciddi manada bir sıkıntıyla karşı karşıyayız. Ülke hiç bugüne kadar yapmadığı şeker ithalatını bu dönemde gerçekleştirdi. Yani geçmiş dönemlerde hatırlayın saman da ithal etmiştik. Ama hala da bunlarla alakalı hiçbir ne önlem alınıyor, ne adım atılıyor. Vatandaşımıza düşen artık bu anlayışın değiştirilmesi için  ortaya bir tavır koyması gerekiyor. Başka çıkar yolu yok. İyileştirme adına ortaya koyup bununla ilgili hiçbir adım attıklarını görmüyoruz. Yani bunların düzelteceğiyle alakalı herhangi bir beklenti içerisinde bulunmak sadece boş bir hayal olur." şeklinde konuştu.

BOZKIR İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Saadet Partisi Bozkır İlçe Başkanı olarak seçilen Hasan Dağ ise "Bu görevi bize tebdiğ eden il teşkilatımıza ve il başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bozkır ilçemizde, yönetimimizle güzel işler yapacağız. Saadet Partisi'nin zaferi yakındır inşallah. Tıpkı merhum Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi zafer inananlarındır ve zafer yakındır" dedi.

Kaynak: Hakimiyet SADETTİN KALECİ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder