İller

7 Temmuz 2022 Perşembe

Kurban Bayramında Hava Durumu Nasıl olacak?


METEOROLOJİK DEĞERLENDİRME

KURBAN BAYRAMI'NDA BÖLGEMİZDE BEKLENEN HAVA DURUMU

Kurban Bayramının ilk günlerinde Konya çevrelerinde aralıklı ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor!

Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde olacağı tahmin ediliyor.

Arife günü (8 Temmuz 2022 Cuma): Bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray, Niğde) havanın parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. 

1. Gün (9 Temmuz 2022 Cumartesi): Bölge genelinin parçalı bulutlu, Konya'nın batı ve kuzeybatı kesimlerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
2. Gün (10 Temmuz 2022 Pazar): Karaman, Niğde ve Aksaray çevrelerinin parçalı bulutlu, Konya'nın yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
3. Gün (11 Temmuz 2022 Pazartesi): Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
4. Gün (12 Temmuz 2022 Salı): Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Kurban Bayramı Süresince İllerimizde Beklenen Hava Durumu:
Konya: Bayramın birinci günü batı ve kuzeybatı kesimlerinin, ikinci günü il genelinin öğleden sonra ve akşam saatlerinde aralıklı gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının 30 ile 34 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

Aksaray: Bayram süresince parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının 30 ile 35 derece arasında seyretmesi bekleniyor. 

Karaman: Bayram süresince parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının 30 ile 33 derece arasında seyretmesi bekleniyor. 

Niğde: Bayram süresince parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının 28 ile 33 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder