İller

6 Temmuz 2022 Çarşamba

Silahla Vurulan Dr. Ekrem Karakaya Yaşamını Yitirdi

Silahla Vurulan Dr. Ekrem Karakaya Yaşamını Yitirdi Bir güvenlik görevlisi tarafından silahla vurulan Konya Şehir Hastanesi’nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya, ameliyattaki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Saldırganın da hayatını kaybettiği öğrenildi. Bakan Koca, olayı ‘dehşet saçan canilik’ olarak nitelendirdi.

Dr. Ekrem Karakaya Hakkında Konuşan Bakan Koca “Canilik”

Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, ” Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Silahla Vurulan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya yaşamını yitirdi.

Annesini Dr. Ekrem Karakaya Anjiyo Yaptı 

Yunak İlçe Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay’ın yaklaşık bir ay önce Dr. Ekrem Karakaya’ya annesinin anjiyo tedavisini yaptırdığı, Tedaviden bir süre sonra ise annesinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Akçay’ın annesinin ölümünden doktoru sorumlu tuttuğu iddia edildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

 

 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder