İller

4 Ağustos 2022 Perşembe

Şenliklere birlikte katıldılar


Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ile Ak Parti İlçe Başkanı kadir Güven, Karabayır ile Taşbaşı Mahallelerindeki şenliklere birlikte katıldıkları görüldü. İlçeye bağlı mahallelerdeki halkla kucaklaşan başkanlar, ardından şenliklerdeki programları da birlikte izlediler.

İlçemize bağlı taşrada bulunan mahallelerimizde her yıl geleneksel olarak yapılan şenlikler bu yıl kaldıkları yerden devam etmeye başladılar. Covid-19 nedeniyle 2 yıldır yapılamayan köy şenliklerine bu yıl ilk startını veren bazı köylerimizden Karabayır ile Taşbaşı mahallelerimizde de geçtiğimiz hafta başladı.

Karabayır ile Taşbaşı şenliğine Belediye Başkanı Sadettin Saygı ile Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven birlikte katılırlarken, halkla kucaklaşarak hasbihal ettiler. Halka birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Başkan Saygı şenlik ziyaretlerinin ardından gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada: "İlçe Başkanımız Kadir Güven ile birlikte Karabayır ve Taşbaşı mahallelerimizin yayla şenliklerine katıldık. Şenliklerde mahalle halkımızla birlikte hoş bir sohbet ederken, mahallelerimizdeki sorunları da yerinde gördük ve inceledik. Ben ilçenin Belediye Başkanı olarak, bu şenliklerde halkımızı ve bizleri bir araya getiren mahalle muhtarlarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder